Gopro Golf Box (DVD)

  54.99

  Gopro Golf Box (DVD)

  Golfen is zéér oud, de exacte oorsprong ervan blijft onduidelijk. Echter de eerste traceerbare gegevens over golf voeren wel degelijk terug naar Nederland. Waarschijnlijk vond te Loenen aan de Vecht, bij het kasteel Kronenburg, op tweede kerstdag 1297 de eerste partij kolf plaats. In Naarden herinnert het straatje Kolfbaan en in Leiden de Kolfmakerssteeg nog aan die tijd. In Nederland is golf veruit de snelst gegroeide sport.

  Ambitie, het belangrijkste ingrediënt voor verbetering. Een verbetering van skills op welk vlak dan ook geeft een basis voor groei. GoPro! is trots aan de basis te mogen staan van deze persoonlijke ontdekkingsreis voor de startende golfer (met handicap 29) en gevorderde golfer (tot aan handicap 0) in een hoogwaardige how to reeks.

  Op de DVD’s wordt u meegenomen door de gerenommeerde golf instructeur Bryan Seton, een gecertificeerde PGA instructeur. Technische golfinstructies voor iedereen die de basis onder de knie wil krijgen of zijn / haar spel wil verbeteren.

  Om deze unieke Golf Box compleet te maken bevat hij naast de volledig Nederlands gesproken golfinstructie dvd’s ook het instructieboek Golf Vaardigheden.

  Golf Regels – 30 lessen
  Voor iedereen die de belangrijkste golfregels wil leren. De 18 meest voorkomende regelsituaties worden in 30 filmpjes uiteengezet. In combinatie met het NGF-oefenprogramma kunt u opgaan voor het nieuwe GVB Regelexamen. National Referee Ingeborg ‘Pluis’ Slikker en Dereck Oerlemans begeleiden u op praktische wijze door de golfregels. Inclusief mini regelboekje.

  Golf voor beginners – 36 lessen
  Technische golfinstructies voor iedereen die de basis onder de knie wil krijgen of zijn / haar spel wil verbeteren. Zo wordt bijvoorbeeld de swing compleet uitgelicht zodat je telkens een gerichte les krijgt over de houding, de aim, de achterzwaai, het raakmoment en de follow through. Volgens hetzelfde systeem komen natuurlijk ook spelonderdelen als het pitchen, het chippen, de bunker en het putten aan bod. Voor iedereen die zijn GVB wil halen, of speelniveau GVB - handicap 29 heeft.

  Golf voor semi gevorderden – 36 lessen
  Je leert meer over het putten, chippen, pitchen, het spel uit de bunker en de swing. Daarnaast wordt ruim aandacht besteed aan zaken die veel mensen verkeerd doen. Een verkeerde take away, afstandbepaling uit de bunker, je bal ligt ‘side hill’, beneden de voeten, te actieve handen bij het chippen, schouders of armen komen te vroeg bij de neerzwaai, foute release of ingetrokken armen bij de follow through. Voor iedereen met een speelniveau tussen handicap 28 en 15.

  Golf voor gevorderden – 36 lessen
  Hoe perfectioneer je mijn putting techniek, weet je of je clubblad square staat, wat zijn referentiepunten voor de take away en de achterzwaai, hoe chip je uit de hoge rough, wat is de beste manier je bal uit een divot te slaan en wat is de downswing sequence. Naast deze onderwerpen komen ook speciale slagen aan bod: lob shot, backspin, fade, draw, lage bal, punch en spelen vanaf een kale plek. Voor iedereen die een speelniveau tussen handicap 14 en 0 heeft.

  BOEK; GOLF VAARDIGHEDEN 256 pagina’s
  Een stap-voor-stap-gids om het meeste uit uw spel te halen. Door middel van deskundig advies en stap-voor-stapinstructies wordt de lezer door de essentiële aspecten van het golfspel geleid. Het boek is bestemd voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Na de basisbegrippen gaat de schrijver door met het belangrijkste, de swing, het pitchen, het chippen en het putten. Ook wordt het spelen bergopwaarts en -afwaarts onder de loep genomen, evenals het slaan van een bal uit ondiep water of vanaf een zandheuvel.
  lees meer

  Specificaties

  GenreDocumentaire
  SubgenreSport [Golf]
  SubgroepDVDNL
  Beeld4:3
  GeluidDolby Digital 2.0
  Gesproken talenNederlands
  Land van herkomstNederland
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  Categorieën

  Mijn account
  Help