POP top teaser image

Thierry Mugler eau de toilette

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Een heerlijk geurende eau de toilette voor iedere dag

De Franse modeontwerper en parfumontwikkelaar Thierry Mugler introduceerde in 1992 de Thierry Mugler parfum Angel. Deze heerlijke parfum werd al snel populair. Vandaag de dag koop je naast eau de parfum van Thierry Mugler ook eau de toilette.

Een geur die bij je past

Er zijn verschillende soorten geuren van Thierry Mugler waardoor er vast en zeker een geur te vinden is die bij je past. Zo heeft de Angel eau de toilette voor dames bijvoorbeeld een warme en kruidige geur en mag je bij de Alien eau de toilette voor heren een heerlijk zoete geur verwachten. De Aura Mugler eau de toilette heeft daarentegen meer een houtachtige en aardse geur. De Alien eau de toilette, Aura Mugler eau de toilette en Angel eau de toilette zijn verkrijgbaar als klein flesje, maar er zijn ook flesjes met een grotere inhoud.

Het verschil tussen eau de toilette en eau de parfum van Thierry Mugler

Naast de Thierry Mugler eau de toilette kun je ook eau de parfum van Thierry Mugler kopen. Een eau de parfum heeft een hogere concentratie, waardoor het sterker ruikt dan eau de toilette. Vaak wordt voor een avondje stappen of een date gekozen voor eau de parfum en overdag voor een subtiele eau de toilette.

Koop vandaag nog je Thierry Mugler eau de toilette bij wehkamp

Bij wehkamp koop je alles voor jouw dagelijkse beautyroutine, en dan mag een heerlijk geurende eau de toilette natuurlijk niet ontbreken. Weet je al of het een Thierry Mugler eau de toilette spray of een Alien voor man eau de toilette gaat worden? Koop vandaag nog je nieuwe luchtje en we laten het morgen al bij je thuis bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help