lippen

Lippenstift

Maak je outfit of the day helemaal af met een lippenstift! Ga voor een neutrale kleur of maak van je lippen een echte eyecatcher door een felle kleur aan te brengen. Wat je ook doet, een lippenstift i ...

1110 resultatensorteren op
aanbevolen

Rode lippen

Met een goede lipkleur maak je je outfit helemaal compleet en nog net iets spannender! Wil je er nog vrouwelijker, gedurfder en meer sexy uitzien? Kies dan voor rode lippen! Rode lippenstift zorgt ervoor dat je er direct verzorgd en zelfverzekerd uitziet. Naast rode lipstick heb je verder weinig make-up nodig. Misschien een laagje foundation, mascara en eyeliner en je bent klaar. Je lippen zijn met een rode kleur een echte eyecatcher!

Welke rode lippenstift past bij mij?

Dit is afhankelijk van de ondertoon van je huid en van je haarkleur en kies een kleur die je zelf mooi vindt staan.

Perfecte rode lippen

Voor het beste en langdurig resultaat breng je als eerste een dunne laag lip primer aan, zo kun je de hele dag plezier hebben van een lipstick. Een primer speciaal voor je lippen verhoogt de kleurintensiteit van je rode kleur en heeft daarnaast een corrigerend en fixerend effect. Om je rode lippenstift goed aan te brengen kun je gebruik maken van een rode lippotlood. Zorg ervoor dat je netjes binnen of op de lijntjes van jouw lipcontour blijft. Hierna kun je je lippen inkleuren met jouw roodkleurige lippenstift, dit kun je doen door de lippenstift rechtstreeks aan te brengen of met een speciale lippenseel.