FIFA 19 (Nintendo Switch)
 • uitverkocht

  Nintendo SwitchFIFA 19 (Nintendo Switch)

  59.9528.95je bespaart 31.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  FIFA 19 (Nintendo Switch)

  Speel het hoogtepunt van clubvoetbal in allerlei game modes in FIFA 19 met de officiële wedstrijdpresentatie, een palet aan toernooi-ervaringen waaronder UEFA Champions League, Europa League en Super Cup, en een gloednieuw Engels commentaarteam met Derek Rae en Lee Dixon.

  Game modes
  De UEFA Champions League, Europa League en Super Cup komen tot leven in EA SPORTS FIFA 19. Van live content-updates in FIFA 19 Ultimate Team en authentieke integratie van het speltype Carrière tot de volledige nieuwe, op zichzelf staande game mode UEFA Champions League, je kunt nu in FIFA 19 de beste clubvoetbalcompetitie van de wereld ervaren, waar je ook speelt.

  Champions League game mode
  Ervaar de dramatiek van het officiële UEFA Champions League-toernooi, van de groepsfase tot aan de roemruchte finale.  Of speel je eigen versie van het toernooi, met elke willekeurige Europese club in het spel.

  Nieuw commentaarteam
  Het gloednieuwe Engelse commentatorenduo Derek Rae en Lee Dixon verrijkt de UEFA Champions League-, Europa League- en Super Cup-toernooien in de game met hun karakteristieke commentaarstijl.

  Officiële UEFA-elementen
  Stort je in de meest prestigieuze clubcompetities van Europa, met officiële uitzendelementen, tenuebadges, wedstrijdballen en de iconische trofeeën van de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup.

  Laat jezelf meeslepen in de meest levensechte voetbalervaring die je ooit op de Nintendo Switch hebt meegemaakt. Met karakteristieke team- en spelerpersoonlijkheden, de toevoeging van de officiële televisiepresentatie voor een aantal van de grootste competities ter wereld, en de uitbreiding van je mogelijkheden om af te maken, dankzij de vernieuwde aanvallen.

  Team- en spelerpersoonlijkheid
  In FIFA 19 voor Nintendo Switch is een diepgaande set authentieke speelstijlen toegevoegd. Je zult direct merken dat de club-AI een aantal van de beste tactieken van de wereld toepast, zoals het tiki-taka uit het Europese topvoetbal, of de stijl waarbij veel druk wordt gezet en die bekend is in de Premier League. Bovendien bepalen echte bewegingen individuele speelstijlen, waardoor je het gevoel krijgt dat je in de huid van de beste spelers ter wereld kruipt.

  Aanvallen vernieuwd
  Meer variatie bij het schieten geeft spelers een nieuw niveau van controle bij het afmaken. De vernieuwing in aanvallen zorgt voor de mogelijkheid om directe schoten, gevaarlijke dalende schoten te plaatsen, of met klinische finesse af te maken, zodat spelers meer mogelijkheden voor het doel hebben. Daarnaast zorgt het nieuwe getimede afmaker-mechanisme voor meer controle over het afmaken. Gebruikers tikken een keer om een schot in te zetten en nog een keer bij de aanraking, waarbij een perfect getimede schot meer kans maakt om het doel te bereiken, en een slecht getimed schot meer kans maakt om het te missen.

  Authentieke televisiepresentatie
  Officiële televisiepakketten voor de grootste competities in de wereld zoals de UEFA Champions League, Premier League, Bundesliga en La Liga zorgen ervoor dat spelers worden meegesleept in het wedstrijdgevoel.

  Systeemconfiguraties Nintendo Switch

  Ervaar FIFA waar, wanneer en hoe jij wilt. Speel op je tv alleen of in multiplayer of speel dezelfde game modes onderweg:
  - In de Nintendo Switch-houder
  - Handheldstijl
  - Tafelstijl
  - Lokale multiplayerverbinding

  Ondersteuning voor twee losse Joy-Con-controllers: Losse Joy-Con-controllers zijn exclusief voor de Nintendo Switch ontworpen en maken het mogelijk dat je altijd en overal tegen vrienden kunt spelen. Zonder extra hardware kunnen spelers de Joy-Con-controllers losmaken en thuis of onderweg genieten van multiplayer-game modes. Tot de ondersteuning van Joy-Con in FIFA 19 behoren:
  - Handheldstijl
  - Twee Joy-Con-controllers
  - Enkel
  - Let op: FIFA 19 ondersteunt ook Pro  Controllerconfiguratie

  Online vriendschappelijke wedstrijden Geniet van nieuwe manieren om te spelen op de Nintendo Switch, met online vriendschappelijke wedstrijden. Nodig iemand uit je vriendenlijst uit en houd je concurrentie in de gaten gedurende een seizoen van vijf wedstrijden, zowel in FIFA als FIFA Ultimate Team.

  FIFA Ultimate Team: Stel je eigen droomselectie samen uit duizenden spelers en ga de strijd aan in de meest populaire speltype in FIFA. Met de content van de UEFA Champions League en Europa League komt de meest prestigieuze clubcompetitie tot leven met live content in FIFA 19 Ultimate Team.

  FIFA 19 voor de Nintendo Switch heeft ook een brede variatie van andere game modes, waaronder:
  - Aftrap
  - Speltype Carrière
  - Skill Games
  lees meer

  Specificaties