• gratis bezorging vanaf 20.-
  • betaal zoals je wilt: vooraf, achteraf of gespreid
  • gratis retour
Jurken & rokken

Met behulp van een fraaie/stoere/lieve/leuke hoes of cover maak jij je smartphone echt van jezelf (en het biedt nog bescherming ook!). Breid je toestel uit met bluetooth headsets, bluetooth speakers en meer geheugen. Voel jezelf een stuk veiliger in je auto met dank aan een goede carkit. En zorg ervoor dat je altijd energie hebt met behulp van een mobiele oplader.

Telefoonaccessoires

Wist je dat we zo’n 500 verschillende telefoonaccessoires voor je in ons assortiment hebben opgenomen? Allemaal leuk en aardig dat je zo’n mooie smartphone hebt, maar we maken hem natuurlijk graag nog mooier, handiger en veelzijdiger. Wil je bijvoorbeeld een houder voor in de auto, een handsfree carkit of een activiteitentracker met hartslagmeter? Kan allemaal. Met behulp van een fraaie/stoere/lieve/leuke hoes of cover maak jij je smartphone echt van jezelf (en het biedt nog bescherming ook!). Breid je toestel uit met headsets, speakers en meer geheugen. Voel jezelf een stuk veiliger in je auto met dank aan een goede carkit. En zorg ervoor dat je altijd energie hebt met behulp van een mobiele oplader. Je ziet het: er zijn heel wat telefoonaccessoires om uit te kiezen. Maak een voorselectie op basis van het type accessoire dat je zoekt, je favoriete merk, het type smartphone dat je hebt, de kleur en de prijs. Profiteer bij wehkamp.nl van een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service, ook als het om telefoonaccessoires gaat!

Wat zijn er toch leuke telefoonaccessoires!

De techniek staat voor niets, dat blijkt wel uit de nieuwe generatie telefoonaccessoires die we beschikbaar hebben voor je. Allereerst de Sphero 2.0. Hiermee kun je mobiel gamen combineren met de fysieke wereld. Dit is namelijk een robotbal die je bestuurt met je smartphone. In je eentje of met/tegen anderen, je kunt er heel veel lol mee hebben dankzij de 25 apps die je ervoor kunt downloaden. Racen over ramps kan ook in het donker, want er zitten leds in! Een andere telefoonaccessoire die we je niet willen onthouden is de Flower Power van Parrot. Deze houdt in de gaten hoe het met je plant gaat en of hij nog meer voeding, mest, water of zon nodig heeft. Geweldig toch?

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.