Huistelefoons

DECT-telefoons

DECT-telefoons zijn digitale draadloze telefoons die je uit kunt breiden met meerdere handsets, zodat je overal in huis bereikbaar bent. Vaak hebben deze huistelefoons ook een ingebouwd antwoordappara ...

75 resultatensorteren op
aanbevolen

DECT-telefoon

De term DECT telefoon ken je vast wel. Dat het voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications staat, is kennis die hooguit bij een quiz nog van pas komt. Waar het om gaat is dat je weet hoe gebruiksvriendelijk en handig zo’n digitale draadloze telefoon in huis is. Vaak zit er zelfs een antwoordapparaat ingebouwd, zodat je niet alleen kunt zien wie er gebeld heeft, maar ook kunt horen wat ze ingesproken hebben. Een DECT-telefoon is bovendien heel eenvoudig uit te breiden met meerdere handsets. Op elke verdieping kun je zo één of meer telefoons neerzetten. Ook op kantoor is een DECT-telefoon handig. Je kunt er namelijk makkelijk mee doorverbinden naar elkaar of intern mee bellen. Bij ons vind je meer dan 100 verschillende exemplaren van topmerken als Motorola, Philips en Gigaset. Zet een vinkje bij je favoriete merk, het gewenste aantal handsets, of je een antwoordapparaat erbij wilt, de accuduur en bepaal de prijsklasse. Onze uitstekende service en optimale prijs/kwaliteitverhouding bewijzen waarom je bij wehkamp.nl goed zit!

Zijn deze DECT-telefoons iets voor jou?

De Siemens Gigaset A510 Trio biedt je talloze handige functies. Vanaf de drie handsets van deze DECT-telefoon kun je de berichten op het antwoordapparaat afluisteren. Er is maar liefst 25 minuten opnametijd voor berichten. Het grote voordeel van de Philips D705 draadloze duo DECT-telefoon is dat hij beschikt over HQ-Sound techniek, die een zeer goede geluidsweergave garandeert. Op het 5,1 cm grote TF-kleurendisplay zie je alles perfect. Er zit zelfs een babyfoon op en je kunt er handsfree mee bellen!