De Sims 4 (PC), -

  Electronic ArtsDe Sims 4 (PC)

  31.01
  nog 1 op voorraad

  De Sims 4 (PC)

  De Sims 4 combineert revolutionaire Sims met krachtige creatieve hulpmiddelen en gloednieuwe gameplay die gebaseerd is op emoties, zodat De Sims op geheel nieuwe wijze gespeeld kan worden. De Sims 4 is gebouwd op de fundering van gloednieuwe technologie, die Maxis SmartSim noemt. Dankzij deze nieuwe technologie is De Sims 4 de meest intelligente, aansprekende en persoonlijke levenssimulatiegame ooit. De keuzes die spelers maken zijn niet langer alleen van invloed op één enkel moment; ze hebben vanaf nu effect op de complete levensloop van de Sims.

  De Sims laat miljoenen spelers overal ter wereld al meer dan tien jaar genieten van de leukste games en heeft daarmee een onuitwisbare stempel op de interactieve wereld gedrukt. De Sims is een veel geprezen wereldberoemd interactief entertainmentfenomeen. Er zijn tot op heden meer dan 175 miljoen titels verkocht. De uitgebreide portfolio wordt nog steeds verder uitgebreid op verschillende platformen, om een zo breed mogelijk publiek te bereiken en spelers op creatieve wijze te blijven inspireren.

  Vertel complete levensverhalen
  - Het gesimuleerde leven is ongelofelijk rijk en kent meerdere facetten. De Sims biedt spelers persoonlijkheden en doelen die recht doen aan de schoonheid van het leven zelf, maar nu hebben de Sims in De Sims 4 zelf ook een emotioneel bewustzijn. Ze zijn in staat om een breed scala aan emoties te ervaren, die direct van invloed zijn op de manier waarop de game gespeeld wordt.

  Leer de Sims op een nieuwe manier kennen
  - Spelers kunnen een nieuwe golf van Sims besturen; Sims die stuk voor stuk intelligenter zijn en meer unieke karaktereigenschappen dan ooit hebben. Het resultaat van deze verbeterde intelligentie is een nieuwe generatie Sims, die zich meer natuurlijk gedraagt en reageert dan voorheen. Verhalen hebben een dynamisch verloop terwijl Sims met elkaar omgaan, multitasken en elkaar op geheel nieuwe manieren leren kennen.

  Creativiteit voor iedereen
  - De hulpmiddelen in De Sims 4 zijn totaal opnieuw opgebouwd, zodat ze nog krachtiger en intuïtiever zijn dan ooit tevoren. De manier waarop spelers de Sims en hun huizen tot leven kunnen brengen zal compleet veranderen. Spelers kunnen met behulp van 'Creëer-een-Sim' zelf de handen uit de mouwen steken en de Sims met de hand vormgeven. De Sims kunnen net als klei in vorm gekneed worden, alleen dan zonder de troep.

  Het nieuwe 'Bouwen' geeft spelers krachtige hulpmiddelen in handen om snel en simpel huizen te bouwen, door kamers te slepen en installeren. Hiermee is het voor spelers nog sneller en eenvoudiger om droomhuizen te bouwen. Deze hulpmiddelen zijn zodanig ontwikkeld, dat spelers tijdens het creatieve bouwproces snel en flexibel te werk kunnen gaan. 

  Let op: CD1 van de Sims 4 werkt niet op laptops. Daarom wordt voor gebruik op een laptop aangeraden het spel online te dowloaden en te installeren en vervolgens de code te gebruiken.

  Aanbevolen systeemeisen:
  - Internetverbinding: Internetverbinding vereist voor productactivering via Origin
  - Besturingssysteem: 64 bit Windows 7, 8, 8.1 of 10
  - Processor: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4
  - Geheugen: 4 GB RAM
  - Harde schijf: Minstens 9 GB vrije ruimte op de harde schijf met ten minste 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden
  - DVD-ROM: DVD-ROM-speler enkel vereist voor installatie in het geval van een fysieke editie
  - Videokaart: NVIDIA GTX 650 of beter
  - Geluidskaart: Compatibel met DirectX 9.0c
  - DirectX: Compatibel met DirectX 9.0c
  - Invoer: Toetsenbord en muis
  lees meer

  Specificaties

  GenreFamilie
  SubgenreAvontuur
  PlatformPC
  Kleur-
  Materiaal-
  MerkElectronic Arts
  Fabriekstype1012849
  bekijk alle specificaties

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.