POP top teaser image

Toms schoenen voor dames

Een uitgebreid aanbod van de mooiste TOMS schoenen voor dames

Ben jij iemand die niet zomaar een paar mooie schoenen koopt, maar die ook nadenkt over de filosofie? TOMS schoenen kopen is dan iets wat aan jouw wensen voldoet. Koop bijvoorbeeld de mooiste instappers met een prachtig verhaal erachter. Bekijk het aanbod en kies het model dat bij je past.

De filosofie van TOMS schoenen voor dames

De TOMS schoen is niet zomaar een schoen; het is een merk met een mooi verhaal erachter. De oprichter van het merk ontdekte tijdens een reis door Argentinië dat veel kinderen geen schoenen hadden. Dat ging hem aan het hart en dus bedacht hij een plan. Hij produceerde originele Argentijnse schoenen voor de Amerikaanse markt. Het doel hierbij was om per verkocht paar een deel van de winst te besteden aan een paar schoenen voor een Argentijns kind zonder schoenen. Dit prachtige initiatief wordt tot op de dag van vandaag voortgezet. Voor jou een win-winsituatie: je helpt een kind in Argentinië aan een paar schoenen terwijl jij voor jezelf een tof en comfortabel paar TOMS kopen gaat.

De mooiste TOMS instappers voor dames

TOMS instappers voor dames zitten heerlijk, maar zien er ook ontzettend leuk uit. In het verlengde van de instappers koop je hier ook TOMS espadrilles voor dames. De espadrilles zijn heerlijk luchtige schoenen, ideaal voor een mooie zomerdag. Maak een keuze uit de verschillende kleuren, zoals TOMS in het grijs voor dames. TOMS kopen in vrolijke kleuren? Geen probleem. Ga je liever voor TOMS in het zwart voor dames? Wehkamp heeft het allemaal. De schoenen van dit merk bieden veel verschillende mogelijkheden. Wil jij nu ook een paar schoenen van dit toffe merk bestellen? TOMS koop je in de maten 36 tot en met 42,5.

TOMS voor dames in de sale kopen

Vrijwel ieder merk zal eens in de zoveel tijd een nieuwe collectie uitbrengen. Een nieuwe collectie betekent dat de huidige collectie in de sale komt. En zeg nu zelf, wie wordt er nu niet blij van een aantrekkelijk aanbod tegen een gereduceerde prijs? Bekijk dus regelmatig het aanbod in de sale; je wilt immers geen deal missen. Zo koop je misschien wel die mooie TOMS voor dames in het wit die je al zo lang wilt hebben voor een hele vriendelijke prijs. TOMS schoenen in Nederland online kopen doe je bij wehkamp!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help