POP top teaser image

Maruti schoenen voor dames

14 Resultaten
Nieuwste collectie

14 Resultaten

Maruti schoenen voor dames: trots van eigen bodem

De geschiedenis van Maruti is begonnen in 2007 in het Nederlandse Weert. Daar kwam een klein team van de Bos Group, een succesvol familiebedrijf, op het idee om een schoenenlabel op te zetten dat bestaat uit tijdloze schoenen die gemaakt zijn van nieuwe, natuurlijke materialen.

Maak kennis met the Gimlet

Vooral the Gimlet is een veelbesproken item uit de collectie met Maruti schoenen voor dames. Deze schoen is geïntroduceerd in 2010 en bestaat uit allemaal verschillende dierenprintdesigns. Denk bijvoorbeeld aan een panterprint of een zebraprint. The Gimlet is een Maruti veterschoen met een slanke vormgeving en een ronde neus. De binnenkant van de schoen bestaat uit grof suède en de zool is gemaakt van rubber en bevat een profiel, waardoor je kunt rekenen op extra grip op de ondergrond.

Hoe vallen Maruti schoenen?

Over het algemeen vallen de Maruti schoenen voor dames smal. Deze schoen is dan ook ideaal voor vrouwen met een smalle voet. Toch kunnen de schoenen van Maruti ook onderling van elkaar verschillen en komt het ook voor dat vrouwen met een normale voet prima in de schoen passen.

Maruti schoenen met verschillende soorten fashion prints

Behalve de Gimlet schoenen met dierenprint van Maruti bestaat de collectie ook uit Maruti dames sneakers, Maruti laarsjes en Maruti boots. Sommige schoenen hebben een effen kleur, zoals zwart, legergroen of wit. Daarnaast zijn er ook schoenen die geheel of gedeeltelijk uit fashionprints bestaan, zoals dots en storm splashes. Er zijn bovendien ook schoenen met een volledig effen kleur, waarvan een klein detail is uitgerust met een verrassende, opvallende print. Dat gaat dan bijvoorbeeld om de tong van de laars of alleen de bovenkant van de hiel van de Maruti dames sneakers.

Maruti schoenen kopen

Als je op zoek bent naar een schoen die gemaakt wordt van hoogwaardig materiaal en je wel houdt van een experimentele print of schoenen met plateauzolen, dan zijn de schoenen van Maruti zeker wat voor jou. Voordeel van deze schoenen is dat ze ook geschikt zijn ook vrouwen die liever geen opvallend design dragen, maar wel op zoek zijn naar een schoen van hoogwaardige kwaliteit die gemakkelijk te combineren is met verschillende kledingstukken uit haar garderobe. Je leest het al: redenen genoeg dus om deze pagina met de Maruti schoenen collectie eens goed te bekijken!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.