POP top teaser image

Nike schoenen voor dames

58 Resultaten
Aanbevolen

58 Resultaten

Stoere damesschoenen van het merk Nike

Nike is zo’n merk dat eigenlijk iedereen wel kent. Het merk is opgericht door Bill Bowerman en Phil Knight in 1964. Het bedrijf had toen nog de naam Blue Ribbon Sports, maar werd in 1972 veranderd in Nike. Nike richt zich vooral op sportschoenen en kleding en heeft zelfs in samenwerking met Apple een smartwatch op de markt gebracht. Nike richt zich met zijn kleding en accessoires op dames, heren en kinderen.

Nike schoenen voor dames

De Nike schoenen voor dames zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs, maar ook in meer opvallende kleuren, zoals roze en aubergine. De Nike dames schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er bijvoorbeeld de Air Force schoen, maar ook de Air Max.

Nike Air Force

De Air Force schoen bestaat al sinds 1982 en was de allereerste basketbalschoen met de air-technologie. Deze technologie houdt in dat de schoenen een soort luchtcapsule ingebouwd hebben in de tussenzool en dat zorgt voor een uitstekende demping tijdens het lopen. Dankzij deze demping verbruikt je lichaam namelijk minder energie en je spieren en gewrichten zijn beter beschermd. Er kon dus met deze schoenen nóg beter gebasketbald worden!

Nike Air Max

De Air Max werd in 1987 voor het eerst uitgebracht en kent inmiddels heel veel verschillende uitvoeringen. Elke Air Max schoen ziet er weer anders uit, maar ze hebben wel allemaal één ding gemeen: de air-technologie. Bij deze schoenen van Nike zie je in de doorschijnende zool de luchtcapsule(s) zitten. In tegenstelling tot de Nike Force schoenen is de luchtcapsule bij de Air Max soms zelfs omgeven met een knallende neonkleur. Bij de Force is de luchtdemping die zorgt voor een licht gevoel en comfort niet zichtbaar.

Nike Sage: voor en door vrouwen

De Sage versie van de dames Nike schoenen is gemaakt door en voor vrouwen. Deze sneakers hebben een air-unit in de zool en deze zool is gemaakt van foam. Vrouwen die deze schoenen dragen profiteren van het comfort dat de schoen te bieden heeft en bovendien voelen ze zich dankzij het design toch heel vrouwelijk. Die niet zo comfortabele hoge hakken mogen dus gewoon in de kast blijven staan!

Profiteer ook van de air-technologie of andere comfortabele items van Nike

Wil je ook schoenen met luchtcapsule(s) in de zool uitproberen? Koop dan eens een paar Nike sneakers en ervaar zelf hoe comfortabel het gevoel is als je deze schoenen draagt. Shop direct ook meteen de sportkleding van Nike en controleer ook even of de andere leden van het gezin misschien nieuwe kleding voor het sporten of andere vrijetijdskleding van Nike nodig hebben. Bij wehkamp bestel je alles heel eenvoudig online en bepaal je zelf wanneer jouw pakket met Nike producten geleverd wordt. Is dat morgen al of komt het je beter uit als de pakketdienst over een paar dagen bij je op de stoep staat? Jij bepaalt!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën