POP top teaser image

Skechers schoenen voor dames

163 Resultaten
Aanbevolen

163 Resultaten

Actief en stijlvol met Skechers voor dames

Je bent graag in beweging, maar hebt ook oog voor stijl. Je wilt na een lange dag nog even wandelen met een stel comfortabele schoenen aan. Daarbij vind je het wel zo prettig als die schoenen er ook trendy uitzien. Als je eenmaal op Skechers gaat lopen, weten je voeten niet meer van ophouden. Skechers is een supertof merk met oog voor stijl en comfort. Bekijk snel het ruime aanbod van Skechers schoenen voor dames bij wehkamp in de shop.

De achtergrond van het merk Skechers

Skechers is een merk dat schoenen ontwerpt en produceert voor heren, dames en kinderen. Ooit was Skechers, opgericht in 1992, een merk dat haar inspiratie voornamelijk haalde uit de wereld van de skatesport. Inmiddels is het ook een merk dat de harten heeft veroverd van mensen die weinig tot niets hebben met deze sport. Skechers is een internationaal merk dat hun schoenen inmiddels al in meer dan 100 landen wereldwijd verkoopt. Het is een waar modemerk geworden, al blijft het een merk voor mensen met een actieve levensstijl. Dat moet ook wel, want Skechers lopen zo lekker dat je bijna niet wilt stoppen met lopen. Het is bovendien een heel veelzijdig merk, met veel verschillende modellen. Je vindt dan ook altijd een paar dat qua stijl bij je past en voldoet aan het doel waarvoor je ze gaat gebruiken.

Skechers dames sneakers met memory foam

Sinds 2014 werkt Skechers bij bepaalde modellen met memory foam. Memory foam is hetzelfde als traagschuim, dat ook bij sommige matrassen wordt gebruikt. Memory foam is heel elastisch en vormt zich bij het uitoefenen van druk geheel naar, in dit geval, de voet. Zodra de druk weg is, keert het memory foam terug naar de oorspronkelijke staat. Het grootste voordeel van de schoenen van Skechers die voorzien zijn van memory foam is dat ze de juiste ondersteuning op de juiste plaatsen bieden. Dit zorgt voor bijzonder veel comfort waardoor je makkelijker langere afstanden aflegt dan met schoenen zonder memory foam. Mensen die snel last hebben van hun voeten zijn razend enthousiast over de dames Skechers sneakers met memory foam.

Een grote diversiteit

Skechers biedt tegenwoordig veel meer dan alleen een schoen om mee te sporten. Het schoeisel is een ware aanvulling op de outfit van de dag geworden. De schoenen zijn kleurrijk, stijlvol en bijzonder hoog in comfort. Het zijn niet alleen de sneakers die je van dit mooie merk koopt, ook voor een paar toffe boots zal je hart sneller kloppen van het aanbod van Skechers. Kies je voor een basic model, dan passen de Skechers voor dames in het zwart het best bij je. Ook hier weer een ruime keuze aan modellen, zoals Skechers voor dames in leer, al dan niet met memory foam. Skechers schoenen zijn verkrijgbaar voor dames in de maten 36 tot en met 42.

Skechers werkschoenen voor dames

Het merk is zo divers geworden dat je er zelfs stevige en veilige werkschoenen koopt. De schoenen voorzien je in alles wat je nodig hebt om veilig je werk uit te voeren. Wellicht zijn stalen neuzen verplicht? Ook dan slaag je met schoenen van dit merk. Daarnaast bieden de werkschoenen van Skechers je de comfort die je nodig hebt wanneer je veel moet staan of moet lopen tijdens je werk.

Skechers voor dames in de sale kopen

Bij wehkamp vind je regelmatig de mooiste Skechers in de sale, bijvoorbeeld om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Bekijk regelmatig het aanbod om geen deal te missen. Bestel je vandaag nog, dan geniet je morgen al van je nieuwe paar Skechers.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën