POP top teaser image

VERO MODA jeans voor dames

64 Resultaten
Aanbevolen

64 Resultaten

VERO MODA: betaalbare en modieuze must-haves

VERO MODA is een merk dat veel gedragen wordt en staat bekend om zijn betaalbare en modieuze kleding. VERO MODA maakt al sinds 1987 deel uit van het straatbeeld en maakt het voor vrijwel iedereen mogelijk om zich te kleden volgens de laatste trends. Het assortiment van VERO MODA bestaat uit sweaters, jurken, shirts en badmode, maar is ook erg populair vanwege het royale aanbod VERO MODA jeans.

De perfecte VERO MODA spijkerbroek

Wat je ook zoekt, je vindt een perfecte jeans bij VERO MODA. Dat komt doordat de VERO MODA jeans verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende modellen. Zo shop je niet alleen een regular VERO MODA spijkerbroek, maar ook een VERO MODA skinny jeans, VERO MODA shape up jeans en een VERO MODA high waist jeans. En wat dacht je van de o zo populaire VERO MODA mom jeans en de VERO MODA flared jeans?

Terug van weggeweest: de flared jeans

De flared jeans zijn niet langer meer retro. De VERO MODA flared jeans passen namelijk heel goed bij de hedendaagse mode en zijn daarom ontzettend gewild. Logisch, want deze broeken geven je figuur precies dat beetje extra. De broeken kleden mooi af en de wijd uitlopende pijpen laten de benen langer lijken.

Petite, regular en plus size

Dat VERO MODA het voor vrijwel iedereen mogelijk maakt om zich te kleden volgens de laatste trends komt niet alleen doordat de mode betaalbaar is. Het komt ook doordat VERO MODA er rekening mee houdt dat elke vrouw anders is. Zo zijn de jeans verkrijgbaar voor vrouwen met een reguliere maat, maar richt het merk zich met de VERO MODA petite jeans ook op de kleinere vrouw. Gun jezelf dus die broek die past bij jouw figuur en bestel vandaag nog!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën