POP top teaser image

Lois jeans voor dames

18 Resultaten
Aanbevolen

18 Resultaten

Lois damesjeans

Voor elke vrouw die zoekt naar een jeans die comfortabel zit, klasse uitstraalt en toch opvalt door zijn unieke vorm en uitstraling, zijn Lois damesjeans ideaal. Deze jeans passen perfect bij de vrouw die een moderne look wil zonder daarbij extravagant over te komen. De Lois damesjeans vormen bijvoorbeeld met textiel pumps een prachtige, stijlvolle combinatie, en bieden iedere vrouw comfort en kwaliteit.

Geschikt voor velen

Lois onderscheidt zich van andere merken dankzij de veelzijdigheid. En die komt ook in de damesjeans naar voren. Zo zijn er eenvoudig gekleurde Lois damesjeans met pijpen die onderaan wijder zijn voor een retro look, maar je kunt er evengoed gedurfde jeans vinden met rechthoekige, gekleurde patronen en broekspijpen tot op de enkels. Lijnen zoals Melrose verrassen met broeken die nauwer zijn aan de knie en losser aan de enkel, zodat ze een strakke maar toch comfortabele uitstraling hebben.

Het ruime aanbod bij wehkamp

Lois staat bekend om zijn uitgebreide aanbod aan items in alle prijsklassen en stijlen, en dat is bij Lois damesjeans niet anders. Als je zoekt naar comfortabele, stijlvolle jeans die uitstekend passen bij je Lois dames shirt of top en snel bij jou thuis geleverd worden, dan is wehkamp precies waar je moet zijn.

Bestel je jouw Lois damesjeans voor 23:59, dan worden ze de volgende werkdag al bij je geleverd. Vanaf 20.- is de verzending bovendien gratis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.