POP top teaser image

Lois jeans voor dames

30 resultaten
aanbevolen

30 resultaten

Kleurrijke Spaanse fits en flares

Het sexy Spaanse merk Lois Jeans begon in 1962 met het ontwerpen van fashionable jeans voor vrouwen. In de jaren 1970 en 1980 werden de elegante fits en flares door bekende muzikanten en fashion icons gedragen. Sindsdien zijn de Lois jeans voor dames niet meer uit de modewereld weg te denken. Tot op de dag van vandaag worden de jeans nog gemaakt door de oudste kleermakersfamilie uit Spanje.

Welke Lois jeans voor dames kies jij?

Als je van denim houdt, mag een Lois spijkerbroek voor dames eigenlijk niet in je garderobe ontbreken. Niet alleen de designs, maar ook de pasvorm en de kwaliteit worden door onze klanten alom geprezen. Daarnaast kies je uit veel verschillende modellen. Er zit dus altijd wel een Lois spijkerbroek voor dames tussen die volledig aan jouw wensen voldoet.

Onze favoriete jeans

Van oorsprong zijn vooral de Lois jeans voor dames in bootcut of flared model ontzettend populair. De Lois flared jeans in het zwart is dan ook echt een van onze favoriete spijkerbroeken. Deze jeans benadrukt namelijk van elk vrouwenfiguur de juiste punten. Dat is wat je van een goede jeans verwacht, toch? Naast de Lois flared jeans in het zwart is ook de Lois raval in het zwart een ontzettend populair item. Dit model loopt iets uit bij de pijpen en is lekker lang. De stof is zacht en stretchy voor optimaal comfort. Ook voor een skinny jeans kun je bij Lois jeans terecht.

Shop nu Lois jeans bij wehkamp. Is de maat niet helemaal goed? Geen probleem, je kunt bestellingen binnen 30 dagen gratis retourneren. Wil je liever jouw Lois jeans voor dames in de sale scoren? Blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen via onze nieuwsbrief of houdt onze website goed in de gaten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.