Bootcut jeans voor dames

Wil je een model spijkerbroek dat bij ieder figuur goed staat? Ga dan voor de bootcut jeans voor dames! De bootcut sluit vaak wat nauwer aan bij de bovenbenen en loopt iets uit naar de enkels. De wat vollere heuppartij lijkt er slanker door en ook voor de dames met smallere kuiten is dit een geschikte fit.

68 Resultaten
Aanbevolen

68 Resultaten

Bootcut jeans voor dames

De bootcut jeans vroor vrouwen is een klassiek model jeans dat gebaseerd is op de 'bell bottom' of 'flared leg' jeans uit de jaren zeventig. De beroemde seventies lady-detectives Charlie's Angels hebben deze jeans ongekend populair gemaakt. De bootcut heeft licht uitlopende pijpen en aansluitende bovenbeenwijdte. Door deze 'cut' lijken je benen langer en slanker. De naam 'bell bottom' slaat dan ook op 'mooie onderkant' of....'mooie achterkant', daarover zijn de meningen verdeeld. Hoe dan ook, die bootcut heeft een fijn vleugje seventies om zich heen hangen, zeker als je hem mooi combineert met een vrolijk gekleurde top en wedges.

Lekker flaneren in een bootcut damesjeans

De bootcut combineer je übervrouwelijk met hoge hakken, waardoor je benen nog langer lijken. Door het bijzondere silhouet wordt de bootcut door veel vrouwen gezien als de meest elegante spijkerbroek. Uiteraard kun je hem ook heel goed combineren met sneakers of met sandaaltjes of slippers. In de zomer is de bootcut een fijn model omdat de pijpen lekker luchtig om je kuit en enkels hangen; wedden dat je met deze broek meteen in de flaneer-modus komt?

Bootcut: van subtiel tot lekker opvallend

Bij wehkamp vind je het hele jaar door mooie bootcut jeans voor dames van allerlei denim- en modemerken en in heel veel verschillende wassingen. Kies een bootcut damesjeans die mooi om je bovenbenen zit - stretch zorgt voor een perfecte pasvorm. Let goed op de uitlopende pijp, want ook die zijn er in verschillende gradaties; van subtiel tot niet te missen 'seventies flared'; voor als je houdt van een uitgesproken look. Laat je inspireren door de bootcut jeans voor dames van merken zoals G-Star RAW, Levi's en Mango.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.