POP top teaser image

OBJECT jeans voor dames

7 Resultaten
Aanbevolen

7 Resultaten

Jouw OBJECT spijkerbroek voor dames bij wehkamp

Geen enkel kledingitem is zo tijdloos als een spijkerbroek. Dat betekent gelukkig ook dat je nooit genoeg denim kunt hebben. Reden genoeg om op jacht te gaan naar jouw perfecte OBJECT spijkerbroek voor dames. Om je te helpen bij het keuzeproces hebben we alle OBJECT jeans voor dames voor je op een rijtje gezet.

OBJECT skinny jeans voor dames

Nog steeds is de skinny jeans populair. Hoewel de trend al jaren geleden is begonnen, is deze eigenlijk nooit meer gestopt. Als je op zoek bent naar jouw ideale OBJECT skinny jeans voor dames mag je dus rekenen op ruime keuze.

Flared jeans

Een OBJECT flared jeans zal op wehkamp.nl niet moeilijk te vinden zijn. De afgelopen jaren is de flared broek weer helemaal terug van weggeweest. Dat is zeker terug te zien in het aanbod van OBJECT.

Boyfriend jeans

Niet alleen de flared broek heeft een comeback gemaakt, ook andere wijdvallende modellen zijn weer terug in de mode. Eerst liep iedereen in een mom jeans, nu móet je wat ons betreft echt een OBJECT boyfriend jeans aanschaffen. Dit model valt net iets wijder dan een mom jeans. Het lijkt namelijk alsof je, jawel, de broek van je vriend hebt aangetrokken. Resultaat: de meest comfortabele spijkerbroek ooit.

High waist

Hier kunnen we heel kort over zijn: bijna alle jeans van OBJECT hebben een hoge taille. Niet gek ook, want een high waist broek benadrukt van elk vrouwenlichaam de curves op de juiste manier.

Als je je nieuwe OBJECT jeans in een online shop wilt aanschaffen, dat zit je bij wehkamp helemaal goed. Bekijk hier snel ons gehele aanbod en kies de OBJECT jeans voor dames die bij jou past. Plaats vandaag nog je bestelling, dan kun je je nieuwe jeans morgen al aan!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help