BEACHWAVE badpakken voor dames

22 Resultaten
Aanbevolen

22 Resultaten

Stijlvol en zelfverzekerd op het strand met een badpak van Beachwave

Op zoek naar stijlvolle badmode voor op het strand? Bekijk dan deze pagina met de badpakken van Beachwave.

Verschillende kleuren en diverse prints

Met een Beachwave badpak in je garderobe weet je zeker dat je altijd een mooi badpak hebt als je naar het strand of het zwembad gaat. De Beachwave badpakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diverse prints, en zien er stuk voor stuk prachtig uit. Je kunt bijvoorbeeld een Beachwave badpak in het groen kopen, maar er is ook een Beachwave badpak in zwart. Heb je daarnaast ook de gebloemde en halter badpakken van Beachwave al gezien?

Zelfverzekerd in een corrigerend badpak van Beachwave

Het warme zonnetje op je huid, het verkoelende water, een zacht briesje; wat is het toch genieten op het strand. Toch kan dit heerlijke gevoel soms wat overschaduwd worden door onzekerheid. Om je toch wat zekerder te voelen op het strand of in het zwembad kun je een corrigerend badpak van Beachwave dragen. Zo heeft Beachwave een corrigerend badpak in blauw en zijn er ook badpakken met een mooie print verkrijgbaar.

Je favoriete wehkamp Beachwave badpak morgen al in huis

Ben je er al uit of het een Beachwave badpak in het zwart gaat worden of wil je toch liever een badpak met een opvallende print of een Beachwave corrigerend badpak in blauw? Gebruik de filter aan de linkerzijde om alvast de kleur, de maat en het materiaal van je badpak te kiezen en je houdt alleen de badpakken over die voldoen aan jouw eisen! Wist je trouwens dat Beachwave naast badpakken ook bikini's en strandkleding heeft? Alles wat je vandaag koopt, laten we morgen al bij je thuis bezorgen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help