POP top teaser image

Halterbadpakken voor dames

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Het halter badpak voor dames van wehkamp: een must-have op het strand en in het zwembad

Zodra het zonnetje weer schijnt, hijs jij je vol enthousiasme in je halter badpak. Of misschien trek je elke week wel een baantje in het zwembad in je halter badpak voor dames. Veel vrouwen voelen zich onzeker over hun lichaam. Soms is dit zo erg dat ze een bezoekje aan het strand liever overslaan. Dat is zonde! Bij wehkamp hebben wij halterbadpakken die precies passen bij de rondingen van je lichaam. Laat die onzekerheid los en draag je halter badpak met trots!

Ontdek de voordelen van de halter badpakken van wehkamp

Zie jij na het zonnen ook liever geen witte bandjes op je lichaam? Het halterbadpak voor dames sluit in je nek zodat je geen schouderbandjes ziet. De band van onze halter zwemkleding is verstelbaar, zodat je badpak precies goed zit. Een halter badpak voor dames past heel goed bij een kleine cupmaat. Sommige badpakken hebben ook nog een softe cup, zodat je badpak wat meer vulling heeft. Ben je fan van onze halterbadpakken? Kijk ook bij onze halter bikini’s. Heb je juist een grote cupmaat? Ook dan hebben we het juiste badpak voor jou. In een halter badpak met grote cupmaat weet je zeker dat je borsten tijdens het zwemmen niet uit je badpak ontsnappen. Verklein je onzekerheid met een halter badpak dat corrigerend is. De onderste laag van het halter badpak in het zwart is wat strakker. Dit laat je slanker lijken. Wij hebben nog veel meer corrigerende badpakken.

Ga jij voor kleur?

Koop jij het liefst je halter badpak in het zwart, omdat dat lekker afkleedt? Durf voor kleur te kiezen. Heb je een kleine cupmaat, dan raden wij een badpak in een unikleur aan. Zijn je borsten groter en is je lichaam voller, ga dan voor een printje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.