Hunkemöller badpakken voor dames

23 Resultaten
Nieuwste collectie

23 Resultaten

Charmante Hunkemöller badpakken voor dames

Wil je een zomers badpak met een verleidelijk decolleté? Ben je wat voller, heb je een behoorlijke cupmaat en lukt het maar niet om een geschikt en sexy badpak te vinden? Hunkemöller heeft ook badpakken voor grote maten. Bekijk alle kleurrijke modellen in onze webshop. Geniet zorgeloos van je welverdiende zonvakantie en voel je zelfverzekerd in een Hunkemöller corrigerend badpak.

Wil je een Hunkemöller badpak met een decolleté?

We hebben diverse modellen met een diep uitgesneden hals en een lage rug. Wat vind je van badpak Galibi (80 procent polyamide en 20 procent elastaan)? Dit oranje model is tevens geschikt voor vrouwen met grote cupmaten. Gun jezelf een sexy look! Wil je verstelbare schouderbandjes of liever blote schouders? Je krijgt gegarandeerd bruine schouders met een off shoulder badpak van Paramaribo (80 procent polyamide en 20 procent elastaan). Dit getailleerde model is ook geschikt voor de wat vollere dames met grotere borstomvang. Wil je een Hunkemöller badpak in het blauw, groen, zwart, wit of roze? Effen of met print? Laat je blik glijden over alle kleuren en modellen in onze shop. Heb je ook interesse in Hunkemöller bikini’s en Hunkemöller strandkleding? Check de kortingen en pak je voordeel!

Geef je de voorkeur aan een corrigerend badpak?

Is een bikini niets voor jou of ben je wat onzeker over je lichaam? Voel je je het prettigst in een figuurcorrigerend badpak met voorgevormde cups? Ga dan voor een Hunkemöller corrigerend badpak. Heeft een wit badpak van Hunkemöller je voorkeur? Bestudeer dan het corrigerende badpak Scallop (75 procent polyamide, 20 procent polyester en 5 procent elastaan). Corrigerende badkleding heeft een afslankend effect. Wist je dat een corrigerend badpak uit twee verschillende lagen bestaat? De (onzichtbare) eerste laag is een specifieke voering met corrigerende functie. De bovenlaag is de laag die je ziet. Camoufleer de problematische zones en verhoog zo je zelfvertrouwen en het draagplezier. Zo'n camouflerend wit badpak van Hunkemöller is helemaal geen gek idee. Heb je die vaste softcups al gezien? Door wit te dragen, lijkt je huid bruiner. Koop je toch liever een gekleurd badpak? De corrigerende modellen van Sunset Dreams Ocean zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben ook vaste softcups.

Badpak kopen van Hunkemöller? Profiteer van onze aanbiedingen

Heb je geen zin in een streng sport- en dieetschema? Wil je wél zelfverzekerd het zwembad in duiken? Geef jezelf een corrigerend en camouflerend badpak cadeau. Een badpak kopen van Hunkemöller is een prima plan. Veel plezier!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.