POP top teaser image

Badpakjurken voor dames

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Zwemmen is een feestje met deze prachtige badpakjurkjes

Er zijn veel verschillende soorten zwemkleding op de markt, zodat iedere vrouw kan zwemmen in iets waarin zij zich comfortabel voelt. Ben jij op zoek naar flatterende badkleding die jouw vrouwelijke kant benadrukt? Bekijk dan ons assortiment badpakjurken. Wij hebben zwemkleding voor je klaarliggen in je favoriete kleuren en modellen.

Waarom een badpakjurk voor dames kiezen

Misschien draag jij in het dagelijkse leven vooral dekkende kleding. Om op het strand of in het zwembad in een normaal badpak of een bikini rond te lopen, kan je dan een ongemakkelijk gevoel geven. Het badpak met jurkje is wat dekkender dan het normale badpak. Je kunt kiezen voor een strak badpak met een wijd rokje of voor een badpak die vanaf de buste wijd uitloopt. In ons assortiment vind je de mooiste badpakken in grote maten en kleine maten. Ook als je er geen problemen mee hebt om in een bikini rond te lopen, kan een badpak de juiste keuze zijn. Deze zwemkleding heeft een flatterende uitstraling en staat iedereen goed.

Wat voor type badpakjurken zijn er

In ons assortiment vind je gegarandeerd de badpakjurk voor jou. Kies voor een mooie badpakjurk met beugel voor optimaal support of voor een mooie corrigerende badpakjurk die jou nog meer zelfvertrouwen geeft. Bij ons koop je bovendien de mooiste badpakjurk in een grote maat in jouw favoriete kleur en uitvoering.

Welke kleur moet ik kiezen?

Badpakjurkjes zijn in alle kleuren en patronen verkrijgbaar. Zwart is en blijft een zeer populaire optie, omdat zwart de drager slanker laat lijken. Toch kunnen patronen en kleuren ook een geweldige keus zijn. Ga voor een badpak met stippen of een stoere tijgerprint. Als je voor een streepjespatroon of tijgerprint gaat, is het belangrijk te kijken naar de richting van het patroon. Een verticaal patroon laat je optisch langer lijken en is dus perfect voor de wat kortere dames. Een horizontaal patroon zal je juist wat voller laten lijken.

Koop je badpak voor de mooiste prijs

Deze leuke badpakken zijn in zoveel prachtige kleuren en stijlen te verkrijgen dat je aan één eigenlijk niet genoeg hebt! Gelukkig hebben wij bij wehkamp regelmatig een geweldige badpakjurk in de sale. Zo koop je je badpak voor de beste prijs en houd je geld over voor nog zo’n mooi badpakjurkje! Zo lig jij van de zomer gegarandeerd stijlvol op het strand.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.