Software

Haal alles uit je computer met onze software voor PC’s. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste Microsoft Office, naar een programma waarmee je internet veiliger maakt of naar een goed programma om muziek mee te maken: hier vind je een ruim assortiment aan programma’s voor je PC.

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Software

Waar gebruik jij je computer voor? Om je creativiteit op kwijt te kunnen? Voor zakelijke doeleinden? Om mee te gamen? Om het internet mee af te struinen? Alleen hardware is daarvoor natuurlijk nog niet voldoende. Daar heb je ook de programma’s voor nodig om mee te werken. Sterker nog: met de juiste software zorg je ervoor dat jouw pc voor jou werkt. Microsoft Office voor je bureautoepassingen, Adobe voor foto- en videobewerking, Norton voor een veilig internet: bij ons vind je alles wat je zoekt. Verschillende soorten software hebben we voor je opgenomen in ons assortiment. Reken op de goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service van wehkamp. Het bestellen van je software gaat bovendien heel snel en gemakkelijk!

Voorbeelden van software voor audio en video

Wil je professionele muziekproducties maken met je eigen computer? Daar hebben wij de juiste software voor, namelijk Magix Samplitude Music Studio. Gebruik dit programma thuis, in de oefenruimte of tijdens het opnemen in een ‘echte’ studio. De bediening is intuïtief en je hebt alle mogelijkheden en high-end-effecten om de muziek geweldig te laten klinken. Opnemen op meerdere sporen, monteren, mixen, masteren en publiceren maar! Voor een scherpe prijs krijg je hiermee een omvangrijk totaalpakket. Is de zang niet helemaal naar wens? Dan corrigeer je die met deze software. Alles is 100% klankneutraal & klankecht. Ga je liever de videokant op? Dan kun je met de Magix Video Deluxe Plus software de perfecte montages maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mooie effecten, animaties en geweldige 5.1.-Surround-sound. Wat wil je nog meer van je software?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.