TEMPUR hoofdkussens

5 Resultaten
Nieuwste collectie

5 Resultaten

Tempur kussen voor een goede nachtrust

Als je een goede nachtrust wilt – en dat willen we allemaal - dan is een Tempur ergonomisch kussen zeker geen overbodige luxe. Een Tempur kussen helpt je elke ochtend weer fris en fruitig op te staan. Voor iedereen is het perfecte kussen van Tempur te vinden. Welke bij jou past, lees je hieronder!

Kussen voor rugslapers

Slaap jij op je rug? Dan mag je jezelf gelukkig prijzen. Dat is namelijk de beste slaaphouding. Een kussen dat je de gewenste ondersteuning zal geven, is het Tempur Original kussen. Ook de Millennium Queen is een populaire keuze. Dit is, net zoals de Orginal, een kussen dat optimale nekondersteuning biedt en is daarmee een Tempur kussen voor nekklachten.

Kussen voor zijslapers

Veel mensen slapen graag op de zij. Er zijn dan ook zeer veel kussens te vinden die dit type slapers accommodeert. De Original kussens en Millennium Queen kussens zijn een goede optie, maar je kunt ook gaan voor de Tempur Symphony. Het unieke aan dit kussen is dat het als het ware twee kussens in een zijn. De ene zijde heeft een steilere zijkant, zodat je je schouder er goed tegenaan kunt zetten – ideaal als je op je zij slaapt. De andere zijde loopt geleidelijk op en geeft je nek optimaal comfort wanneer je op je rug slaapt.

Kussens voor buikslapers

Tempur heeft een wel heel uniek kussen ontworpen voor de buikslapers: de Ombracio. Het heeft vier uitsparingen, waardoor niet enkel je nek maximaal ontlast wordt, maar je ook het kussen dicht tegen je kunt aantrekken. Twee van de uitsparingen zijn namelijk voor je armen.

Waar moet je nog meer op letten?

Vooral zijslapers moeten goed op de dikte van het kussen letten. Hoe breder je schouders, hoe dikker het kussen moet zijn om je nek de optimale ondersteuning te bieden. Daarnaast moet je voor de juiste stevigheid kiezen. Dat is gedeeltelijk afhankelijk van je eigen voorkeur, maar ook de stevigheid van je matras en de ondersteuning van je boxspring moet je meenemen in je overweging. Ben je op zoek naar een Tempur kussen voor nekklachten? Kies dan voor een Tempur kussen met nekrol.

Koop een Tempur kussen in de aanbieding

Goede kussens zijn allesbehalve goedkoop. Toch bespaar je beter niet op je nachtrust. Een goed kussen kan je een hoop nekklachten besparen. Bovendien is het heerlijk als je elke morgen uitgerust je bed uitstapt. Wil je wel graag besparen? Koop dan jouw perfecte Tempur kussen in de aanbieding. Zo houd je wellicht geld over om ook zo’n geweldig kussen voor je partner te kopen!

Lekker slapen met Tempur

Van Tempur een ergonomisch kussen kopen? Aan keus ontbreekt het niet. We hebben hierboven slechts enkele van de Tempur kussens besproken, maar in ons assortiment vind je er nog veel meer. Ga voor een Tempur kussen met nekrol als je een rug- of zijslaper bent of ga voor het unieke Ombracio buikslaap kussen van Tempur als je graag op je buik slaapt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.