Traagschuim hoofdkussens

6 Resultaten
Aanbevolen

6 Resultaten

Met een traagschuim kussen van wehkamp slaap jij als een roos

Je bent de hele dag actief, ’s nachts herstel je om er de volgende dag weer tegenaan te kunnen. Een goed matras en een hoofdkussen zijn de basis voor een goede nachtrust. Een hoofdkussen van traagschuim heeft veel voordelen. Een andere naam voor traagschuim is memory foam. Wat is memory foam? Het schuim vormt zich naar je hoofd. Zo voelt het alsof je kussen speciaal voor jou gemaakt is. De druk wordt beter verdeeld waardoor ontspannen makkelijker is. Naast kussens van traagschuim vind je bij ons ook traagschuim matrassen.

Van een foam kussen van wehkamp heb je lang plezier

Na verloop van tijd ontstaat er in je hoofdkussen vaak een kuil. Klop jij ook ’s nachts je kussen regelmatig op? Het verstoort niet alleen je nachtrust, maar kan ook leiden tot lichamelijke klachten. Met een memory foam kussen ontstaan geen kuilen. Deze kussens gaan lang mee en vormen zich perfect naar je hoofd.

Voor elke slaper een wehkamp traagschuim kussen

Iedereen heeft een eigen favoriete slaaphouding. De traagschuim hoofdkussens van wehkamp zijn er voor elke slaper. Slaap jij graag op je zij of op je rug? Met een voorgevormd foam kussen van TEMPUR wordt de natuurlijke kromming van je hoofd, nek en schouders ondersteund. Als je snurkt of ademhalingsproblemen hebt, kan zo’n kussen je klachten verminderen. Het foam kussen in de klassieke vorm is perfect als je op je buik slaapt. Ook voor zij- en rugslapers is dit kussen geschikt.

Niet alleen de vorm van het hoofdkussen van traagschuim is belangrijk, ook de stevigheid. Dit is vaak heel persoonlijk en daar houden wij bij wehkamp rekening mee. Een zacht matras is fijn in combinatie met een zacht kussen. Slaap je op je zij, dan is een harder kussen vaak comfortabeler. Wij doen er alles aan om jou een goede nachtrust te bezorgen. Koop alles voor jouw slaapkamer bij wehkamp. Slaap lekker en sta morgen uitgerust weer op.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.