POP top teaser image

Enkel dekbed

29 Resultaten
Nieuwste collectie

29 Resultaten

Geniet van je nachtrust met een enkel dekbed

Slaap je het liefst het hele jaar onder hetzelfde dekbed? Overweeg dan een enkel dekbed. Je perfecte dekbed heeft het juiste gewicht, reguleert vocht, ventileert en houdt je warm. Of je nu de voorkeur geeft aan een donzen dekbed of aan een synthetisch dekbed, gun jezelf een geslaagde nachtrust en bekijk ons aanbod.

Wat is een enkel dekbed?

In tegenstelling tot een 4-seizoenen dekbed bestaat een enkelvoudig dekbed uit één deel. Let op de verschillende vullingen. Zo hebben wij dekbedden van eendendons en van schapenwol. Kijk altijd naar je persoonlijke warmtebehoefte en kies de warmteklasse die daarbij past. De afzonderlijke warmteklassen 1 t/m 4 weerspiegelen de dikte van het dekbed: warmteklasse 1 is een warm dekbed voor de winter en warmteklasse 4 juist een luchtig zomerdekbed.

Kies je een enkel dekbed of een 4-seizoenen dekbed?

Heb je er een hekel aan om steeds van dekbed te veranderen en heeft je slaapomgeving een vrij constante temperatuur? Dan is een enkelvoudig dekbed (warmteklasse 2 of 3) vaak een prima optie. Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee aparte delen. Zo slaap je 's zomers onder het dunne gedeelte en in het voor- en najaar onder het dikkere gedeelte. Tijdens de koude wintermaanden klik je beide delen aan elkaar vast en lig je onder een winterdekbed.

Ontdek onze dekbedvullingen: van polyester tot dons

Wil je een synthetisch dekbed? Synthetische dekbedden zijn voordeliger dan dekbedden van natuurlijke materialen. Ook was je deze dekbedden eenvoudig in je eigen wasmachine op hogere temperaturen. Denk je juist aan een enkel donzen dekbed? Dons voelt zacht en licht aan, isoleert goed en reguleert je transpiratievocht. Bestudeer onze dekbedden van eenden- en ganzendons.

Profiteer van onze sympathieke kortingen

Een goede nachtrust is cruciaal voor je gezondheid en het juiste dekbed speelt een belangrijke rol. Zoek je een warm winterdekbed of enkel een dekbed voor de zomer? Laat je verleiden door onze opvallende kortingen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.