Polydaun dekbedden

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Comfortabel slapen met een Polydaun dekbed

De dekbedden van het merk Polydaun bieden het luxe gevoel en comfort van dekbedden met een echte donsvulling en het gemak van een synthetisch dekbed wat betreft het onderhoud. De dekbedden zijn (afhankelijk van het type dekbed dat je kiest) gemaakt met het Polydaun 3D Polarsoft materiaal en een speciale gel. Hierdoor beschik je met een Polydaun dekbed voor 4 seizoenen over een ideaal dekbed dat warm aanvoelt wanneer het nodig is en verkoelend aanvoelt in de warmere maanden.

De luxe van een Polydaun synthetische dekbed

De luchtige en lichtgewicht vulling van een Polydaun synthetische dekbed zorgt ervoor dat jij het nooit te warm of koud hebt in bed, met een perfecte warmte-isolatie en een vulling die samengesteld is uit gel en een speciale 3D Polarsoft Plus vulling. Het katoenen tijk van dit dekbed en de luchtdoorlatende vulling zorgen ervoor dat jij of je kind nooit onprettig slapen of klam aanvoelen na de nachtrust. Een Polydaun dekbed met een synthetische vulling kan zonder moeite gewassen worden op 40 graden en kan gedroogd worden op de laagste stand van de droger. Makkelijk!

Een Polydaun donzen dekbed

Ben je op zoek naar een donzen dekbed? Dan is een Polydaun dekbed voor 4 seizoenen zoals de Polydaun Downfeel een perfecte keuze. De vulling van dit dekbed voelt aan als dons, maar is synthetisch. Het zomerdeel van dit dekbed met het gevoel van een donzen vulling heeft een warmteklasse 4 en 200 gram vulling. Het winterdeel van het dekbed heeft een warmteklasse 2 en 400 gram vulling. Je koppelt de dekbedden zonder moeite aan elkaar met de handige drukknopen. Zo wissel je af wanneer jij daar behoefte aan hebt. Liever een Polydaun dekbed voor 4 seizoenen voor kinderen? Ook die vind je natuurlijk in onze webshop.

Laat jouw voordelige Polydaun beddengoed snel door ons aan huis bezorgen na het ontdekken van ons assortiment in de uitgebreide webshop!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.