Plaspotjes

14 Resultaten
Aanbevolen

14 Resultaten

Baby plaspotjes

Een baby wc potje vind je in zowel eenvoudige als creatieve uitvoeringen. De speelsere varianten zijn ideaal om er subtiel op aan te sturen dat je baby op het potje gaat zitten. Zo leer je je baby spelenderwijs zindelijk worden.

Bij ons vind je ook een baby wc potje voor de kleine technici onder ons. Sommige potjes beschikken over multifunctionele eigenschappen. Naast het potje te kunnen gebruiken om te plassen, kan je baby hem dichtgeklapt ook als opstapje gebruiken. Zo kan je baby zelf bij de kraan komen om de handjes te wassen. Eenmaal klaar voor het grote toilet waar papa en mama zich altijd terugtrekken, kan de bril van het babypotje op de normale wc bril worden geplaatst. Zo leert je baby spelenderwijs alle facetten van het toiletbezoek. Alle goede bedoelingen ten spijt, het kan ook nog wel eens misgaan natuurlijk. Met onze luierbroekjes leer je ze al vroeg om op tijd naar de wc te gaan. Gaat het toch een keertje mis, daar is het een luierbroekje voor.

Zelfstandig het grote toilet bezoeken

Wanneer je baby groot genoeg is om het grote toilet te bezoeken, heb je een toiletverkleiner nodig. De grote wc kan voor sommige kleine kinderen nog een beetje eng zijn. Als je het zitvlak op maat maakt voor je kind, wordt de drempel om ook op het grote toilet te zitten verlaagd. Voor een jong kind is het plaatsnemen op de grote wc van papa en mama een groot avontuur.

Om je kind helemaal zelfstandig het toilet te laten bezoeken, schaf je ook een wc trapje aan. Voor je het weet staat die kleine apetrots in de kamer te vertellen dat hij of zij zojuist voor de eerste keer zelfstandig naar de wc is geweest. Wat zal je trots zijn!

Veiligheid voorop

Alle babyverzorgingsproducten die je bij ons kunt bestellen voldoen aan de hoogste veiligheidsvoorschriften. Als je baby op het potje gaat plassen, wil je dat dat veilig gebeurt. Ook als ze dat alleen gaan doen. Zo zijn de opstapjes voorzien van een anti-sliprand aan de onderkant, terwijl het sta vlak is voorzien van een antislip profiel. Zo staat je kind veilig zonder uit te glijden.

Toiletverkleiners kunnen eenvoudig en efficiënt worden bevestigd op een standaard wc bril. Samen met een handig wc trappetje kan je kleine zelf het grote avontuur beginnen om veilig naar de grote wc van papa en mama te gaan.

Check ook de sale

Wij hebben regelmatig plaspotjes, toiletverkleiners en wc trappetjes in de aanbieding. Hier vind je al onze aanbiedingen die wij hebben op het gebied van babyverzorging en toiletbezoek

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help