Toiletverkleiners

Is je kindje al zo groot geworden dat luiers verleden tijd zijn? Dan komt een wc verkleiner nu heel goed van pas. Bij wehkamp hebben we verschillende soorten toiletverkleiners. Bekijk het aanbod en bestel dit handige hulpmiddel voor je kindje vandaag nog.

15 Resultaten
Aanbevolen

15 Resultaten

Zelf naar de 'grote' wc dankzij een wc bril verkleiner

Het ene kindje kan niet wachten tot hij of zij op de 'grote' wc mag, terwijl het voor andere kinderen best wel even wennen kan zijn. Ieder kind is anders, maar een wc bril verkleiner is hoe dan ook fijn om te hebben. Een toilet bril verkleiner voorkomt namelijk dat je kindje in de wc valt en daarna misschien niet meer durft. Met dit hulpmiddel wordt zelf naar de wc gaan een stuk eenvoudiger voor je zoon of dochter. En dat is leuk voor je kindje en natuurlijk ook heel fijn voor jou.

Steeds zelfstandiger met een paar kleine hulpmiddelen

Dankzij dit hulpmiddel hoef je je kindje niet meer vast te houden als hij of zij naar de wc gaat. Als je er trouwens ook nog een wc opstapje bij zet, dan kan je kindje na een tijdje echt helemaal zelf naar de wc. Ze vinden het vaak super leuk om zelf de toiletverkleiner neer te leggen en het krukje neer te zetten. Geen luiers meer, geen potjes meer die je hoeft te legen: je houdt als ouder opeens tijd over.

Wehkamp heeft alles voor je opgroeiende kindje

Van luiers tot potjes en van brilverkleiners tot een schooltas voor de basisschool: alles wat je nodig hebt voor je opgroeiende kindje hebben we bij wehkamp! Bestel vandaag nog en je hebt het morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help