WC-opstapjes

Wordt je kind te groot voor het potje? Dan heeft hij of zij een opstapje nodig om op de 'grote' wc te kunnen. Bij wehkamp verkopen we alles wat je nodig hebt voor je opgroeiende kind en daar hoort natuurlijk ook een wc opstapje voor je kind bij. Bekijk het aanbod en bestel nu.

12 Resultaten
Aanbevolen

12 Resultaten

Je kindje wordt steeds zelfstandiger

Dankzij een toiletkrukje kan je kind helemaal zelf naar de wc. De krukjes zijn licht van gewicht, zodat je kindje het wc krukje zelf kan optillen. De meeste wc opstapjes hebben ook een antisliplaag, zowel aan de onderkant als aan de bovenkant. De kans is daardoor een stuk kleiner dat kinderen van het opstapje glijden of dat het opstapje gaat schuiven. Al deze details zorgen ervoor dat je kind het opstapje zo veilig mogelijk kan gebruiken.

Wc opstapje in verschillende soorten en maten

Een wc opstapje is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ze hebben een ronde vorm of zijn vierkant en hebben uiteenlopende kleuren. Ze zien er daardoor ook nog eens leuk uit. Zo’n kinder opstapje is trouwens niet alleen handig om naar de wc te gaan, maar komt ook goed van pas als je kindje zelf zijn of haar handjes wil wassen of tandjes wil poetsen.

Spullen voor je kind nodig? Dan moet je bij wehkamp zijn

Voor een opstapje voor je kind moet je dus zeker bij wehkamp zijn. Wist je dat we ook allerlei andere spullen hebben die handig kunnen zijn als je kindje steeds zelfstandiger wordt? Denk bijvoorbeeld aan een toiletverkleiner. En wat dacht je van een coole schooltas voor als je kind naar de basisschool gaat? Bestel vandaag nog en je hebt het morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help