Luierbroekjes

Heeft je peuter moeite om van de luier af te komen? Dan zijn de luierbroekjes van Pampers en Huggies ideaal! Doordat ze zich makkelijker kunnen bewegen voelen ze zich snel onafhankelijk en vrij. En doordat ze de broekjes makkelijk aan en uit kunnen doen, kunnen ze zindelijk worden zonder de angst voor een natte broek.

27 Resultaten
Aanbevolen

27 Resultaten

Luierbroekjes

Heeft je kleintje moeite met zindelijk worden? Luierbroekjes stimuleren de ontwikkeling van je kind, daarnaast kan het lastig zijn om de luier te verwisselen. Vooral als je kindje groter wordt en probeert weg te kruipen tijdens het verschonen. Bij ons vind je luierbroekjes van merken als Pampers en Huggies.

Voordelen van luierbroekjes

Het gemak van een broekje, wat houdt dat eigenlijk in? Wanneer je kindje kan staan is een luierbroekje heel gemakkelijk aan en uit te doen. En moet de luier verwisseld worden? Dan scheur je de zijkanten gemakkelijk los en trek je het volgende luierbroekje weer net zo snel omhoog. Dit zorgt er ook voor dat je kleintje alvast went aan het dragen van een broekje. Het maakt de overstap naar een onderbroek gemakkelijker. Daarnaast helpt het bij het zindelijk maken. Als je kindje op het potje gaat, dan kun je het luierbroekje gemakkelijk naar beneden trekken en draagt je kleintje toch een luier voor eventuele ongelukjes. Bovendien hoef je niet meer per se liggend te verschonen, altijd handig op een locatie waar verschonen iets lastiger is. Tot slot kan een kindje zich ook beter bewegen wanneer hij een broekje draagt.

Andere benodigdheden bij het verschonen

Om het verschonen van je kleintje gemakkelijker te maken, hebben wij niet alleen luiers in ons assortiment maar ook billendoekjes. De billendoekjes kun je gemakkelijk opbergen in een babydoekjesbox of meenemen in een luieretui. Om irritaties zoals luieruitslag te voorkomen, vind je bij ons ook verschillende crèmes. De vieze luiers en doekjes gooi je gemakkelijk weg in een luieremmer. En gaan jullie gezellig samen op pad? Dan neem je jouw spullen mee in een luiertas, inclusief een opvouwbaar verschoonmatje. Zo is het verschonen van je kleintje nooit een probleem.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help