POP top teaser image

Happy Horse babyspeelgoed

Happy Horse maakt de leukste en zachtste knuffels. Met hun mooie kleuren en grappige uitstraling zijn ze geliefd bij alle kinderen. Voor de allerkleinsten zijn er knuffels met een muziekje er in waarbij je kindje heerlijk in slaap kan vallen. Maar ook met de knuffeldoekjes en rammelaars in mooie materialen en dessins kan je kleintje lekker mee knuffelen en spelen. Het assortiment knuffels biedt veel aapjes, beren, hondjes, konijntjes, lammetjes, muizen en zelfs Dikkie Dik. Je lievelingsknuffel voor je kindje zit hier zeker bij!

147 Resultaten
Aanbevolen

147 Resultaten

Babyspeelgoed Happy Horse

Hoera, jouw eigen kleine mensje is ter wereld gekomen. Nu mag het feest losbarsten. Wij gaan ons steentje bijdragen en leggen je kleine wolk eens even goed in de watten. Met ons Baby Horse assortiment kun jij jouw baby eens even goed verwennen. Al ruim 50 jaar lang weten de makers van Happy Horse met hun kleurrijke knuffels kleine babyhartjes overal ter wereld te veroveren. Met knuffels van uiteenlopend design, van super lief tot super grappige knuffels, is er voor elke baby een geschikte Happy Horse knuffel te vinden.

Knuffels van Happy Horse

Wie aan Happy Horse denkt, denkt aan knuffels. Misschien heb jij zelf als kind wel een knuffel van Happy Horse gehad waar je ontzettend gehecht aan was. Nog altijd houden kinderen zielsveel van hun knuffels en ontstaat er dikwijls een hechte band. Ook al zit die lieve Knuf onder een 3 jaar oude laag spaghettisaus; "Knuf-mag-ab-so-luut-niet-in-de-was-ma-chi-ne!". Het zal menig kindje ontroostbaar maken. En is een van de belangrijkste functies van knuffels niet om te troosten? Hier volgt een kleine greep uit ons scala aan Happy Horse knuffels waarmee jij die kleine van jou ontzettend blij maakt.

Happy Horse konijn

Met een knuffel konijn van Happy Horse krijgt jouw baby er een heerlijk zacht vriendje bij. Met de ultra zachte stof en heerlijke lange oren is al menig konijn voor eeuwig in de harten van jonge kinderen gesloten. De knuffelkonijnen zijn in meerdere kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Zo kan jouw kindje een eigen gezinnetje stichten, met mama en papa konijn en de kindjes konijn.

Olifant knuffel Happy Horse

Een ander tijdloos en populair knuffeldier onder kinderen is de olifant. Met zowel een papa als een mama olifant krijgt jouw baby er een heerlijke zachte knuffel bij met een megalieve uitstraling. Elke knuffel van Happy Horse heeft een uniek uiterlijk waardoor het een eigen karakter krijgt. Ook de familie olifant is geschikt voor gezinsuitbreiding. Met de Little Horse knuffels Ely en Elliot krijgt jouw baby haar eigen baby's om te vertroetelen. Olifantenbaby's, dat dan weer wel. Andere dieren een nieuw thuis bieden? Bekijk dan zeker al onze knuffels van Happy Horse.

Meer dan knuffels alleen

Happy Horse heeft behalve knuffels nog veel meer speelgoed om jouw baby eindeloos speelplezier te geven. Met de Happy Horse rammelaar krijgt jouw baby een speelvriendje dat geluid maakt en ook nog eens tegen een stootje kan. Net zoals de knuffels zijn ze van heerlijk zacht materiaal gemaakt en hebben ze ook de uitstraling van een knuffel. Kies je favoriete Happy Horse rammelaar en houd je kleine jongen of meid urenlang zoet.

Happy Horse knuffeldoekje

Ook een Happy Horse doekje droogt kindertranen, letterlijk en figuurlijk. Met de uitstraling van een echte knuffel zijn vele jonge kinderen onafscheidbaar van hun knuffeldoekje. Knuffeldoekjes maken kinderen net zo blij als een echte knuffel en ze zijn makkelijker mee te nemen en vast te houden. Bekijk alle knuffeldoekjes van Happy Horse die wij voor jou in huis hebben gehaald, zoals het Happy Horse konijn knuffeldoekje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.