POP top teaser image

Ledikantdeken

144 Resultaten
Aanbevolen

144 Resultaten

Je baby slaapt comfortabel onder een wehkamp ledikantdeken

Je baby brengt de eerste periode heel wat uren in de wieg of in het ledikant door. Met een beetje geluk valt je kindje goed in slaap en slaapt het ook door. Schep de juiste randvoorwaarden om je kindje comfortabel te laten slapen. Met een goed babymatras en een fijn dekentje voor een ledikant kom je al een heel eind. Wij hebben een deken voor een ledikant in verschillende kleuren, afmetingen en materialen en van diverse merken.

Waar let je op bij het kiezen van een babydeken voor ledikant van wehkamp?

Zachte materialen zijn het fijnst voor jouw baby, omdat het huidje van je kindje nog gevoelig is. Bij ons vind je daarom een babydeken voor ledikant van fleece, jersey of katoen. Welke maat ledikantdeken kies je? De meest gebruikelijke afmeting voor een dekentje ledikant is 100x150, passend bij de standaardafmetingen van een ledikant. Bij het kiezen van een dekentje let je op de afmetingen van het ledikant van jouw kleintje zodat je de juiste maat deken koopt.

Het is belangrijk dat je de deken goed kunt instoppen aan de zijkanten en aan de onderkant. Kies daarom liever voor een grotere deken dan voor een kleine. Het is leuk om een deken te kiezen die past bij de stijl en de kleurencombinaties die je hebt gekozen voor de babykamer. Bij wehkamp vind je een babydeken voor ledikant in verschillende kleuren en met leuke printjes. Als je baby zich loswoelt en regelmatig bloot ligt, kan je na 6 tot 8 weken overstappen op een slaapzak voor de kleine druktemaker. De deken blijf je wel gebruiken in de kinderwagen.

Bij wehkamp vind je alles voor de babykamer

Als je een baby krijgt, heb je heel wat nodig. Bij wehkamp maken we het je gemakkelijk. Je vindt bij ons alles voor de babykamer. Slaapt je baby niet in een ledikant, maar in een wieg? Ontdek onze wiegdekens. Koop bij ons ook een commode en een aankleedkussen. Weet je nog niet precies hoe je de babykamer wilt inrichten? Laat je inspireren door onze complete babykamers.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.