Acer Aspire TC-886 I8058 desktop, Zwart
 • Uitverkocht

  AcerAspire TC-886 I8058 desktop

  899.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Acer Aspire TC-886 I8058 desktop

  Acer brengt je met de Aspire TC-886 I8058 een goede combinatie van sterk design met krachtige prestaties. De computer is geschikt voor multi-tasken en kan alles wat je van hem vraagt aan met de betrouwbare Intel® Core™ i5 processor.

  Grootte is belangrijkMocht je in de toekomst de pc nog wat willen upgraden is dat ook mogelijk. Met de 16 liter behuizing biedt de Acer je de mogelijkheid om extra’s toe te voegen of om de pc uit te breiden.

  Slanke functionele coverDe klassieke cover en de uniek geribbelde randen zorgen ervoor dat je altijd in stijl werkt. De behuizing van de pc maakt hem een aanwinst voor iedere werkruimte of kamer.

  De kracht van geluid
  De computer beschikt over HD 5.1 Surround Sound zodat je hierdoor kristalhelder geluid hebt bij je favoriete films en games.

  NVIDIA® GeForce® GT serie
  Grafische kaarten uit de NVIDIA® GeForce® GTX serie zijn de perfecte keuze voor snel surfen op internet, films afspelen en ontwerpen.

  Geen kabel in zicht
  Profiteer van tot wel 3 keer sneller draadloos internet. Dus geen kabels meer die in de weg liggen.

  Ruimte voor meer
  Nooit meer ruimte tekort voor het opslaan van bestanden omdat de Acer is uitgerust met 256GB SSD 1 TB HDD aan opslagruimte.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi