Behang

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Stijlvol en stevig behang lopen

Er zijn verschillende manieren om de wanden in je woning te bekleden. Je kunt ze verven, een bijzonder wandkleed ophangen, maar ook het plakken van behang is een mooie manier om de wanden in huis een persoonlijke twist te geven. Er is enorm veel keuze op het gebied van behang, veel meer dan enkele jaren geleden. Je kunt er nog altijd voor kiezen om alle wanden van hetzelfde behang te voorzien, maar je kunt ook hier en daar een accent in de kamer met behang aanbrengen. Voor een ruim aanbod van behang online ben je bij wehkamp aan het juiste adres.

Verschillende soorten behang online

Ga je behang kopen, dan is het zaak dat je eerst weet voor welke ruimte je op zoek gaat naar deze mooie wanddecoratie. Behang voor de kinderkamer heeft een heel andere uitstraling dan behang voor je woonkamer. Misschien heb je wel behang voor de slaapkamer van een tiener nodig, of voor jezelf. Jungle behang is heel leuk voor de slaapkamer van oudere kinderen. Zoek je de volwassen versie hiervan voor jezelf, dan moet je zeker bij het aanbod van botanisch behang kijken. Wil je stevig behang, dan moet je zeker voor luxe behang gaan. Kies bijvoorbeeld voor een marmer print vliesbehang. Dit behang plak je op patroon, waardoor het lijkt alsof je een echt marmeren wand hebt. KEK Amsterdam biedt dergelijk fotobehang. Dit merk biedt overigens ook andere prachtige soorten fotobehang, bijvoorbeeld van de mooiste zwart-wit bloemen. Sommige soorten behang hebben werkelijk overweldigend mooie afbeeldingen. Het is vaak echter wel te veel van het goede om bij die soorten behang een of meerdere complete wanden te behangen. In dat geval is een behangpaneel een uitstekende oplossing. Hierbij kies je voor een mooie afbeelding die in banen voor je is voorgesneden. Het enige dat je zelf nog hoeft te doen, is ze tegen elkaar aan plakken.

Behangcirkels als prachtig schilderij

Een behangcirkel is rond behang met de mooiste afbeeldingen. Soms bestaat een behangcirkel uit meerdere banen die speciaal voor jou al op maat gesneden zijn. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is de banen tegen elkaar aan plakken. De behangcirkels zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, bijvoorbeeld 142,5 cm of 190 cm doorsnede.

Met korting behang bestellen

We letten allemaal graag op de kleintjes. Waarom zouden we ook meer uitgeven dan noodzakelijk als je ook iets met een aantrekkelijke korting kopen kunt? Zeker wanneer je grote verbouwingsplannen hebt, komt het goed uit wanneer je hier en daar wat besparen kunt. Bij het kopen van behang let je mogelijk op uitstraling, maar ook op de prijs. Bij wehkamp ruimen we regelmatig op, zeker wanneer er een nieuwe collectie binnenkomt. Ben je op zoek naar een mooi behangetje en wil je deze bij voorkeur via een scherpe deal scoren? Hou dan het aanbod bij wehkamp goed in de gaten, het aanbod wisselt constant.

Behang kopen bij wehkamp

Behang bestellen doe je natuurlijk bij wehkamp. Hier vind je een enorm ruim aanbod van verschillende soorten behang met de mooiste prints en foto's. Er zit ongetwijfeld een soort tussen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Misschien kies je voor een van de behangcirkels of een fleurig bloemenbehang. Misschien weet je nog niet zo goed waar je naar op zoek bent. In dat geval ga je er even rustig voor zitten om alle soorten te bekijken. Bij wehkamp hoef je nooit lang te wachten tot je met behang en lijm aan de slag kunt. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.