Woonstijl: industrieel

sorteren

290 resultaten

Wat is de industriële stijl?

De industriële woonstijl is praktisch: je hoeft niets te verbergen. Heb je een ruwe muur, een betonnen vloer of houten elementen in je huis? Dan hoef je die niet weg te werken, maar maak je er juist een focuspunt van. Je wilt natuurlijk wel voorkomen dat je een woonkamer creëert die ongezellig is en daarom voeg je er in deze stijl vintage industriële meubels aan toe.

De industriële meubels: wat mag er niet ontbreken?

Wat zijn nu industriële meubels die niet in deze stijl mogen ontbreken? Allereerst natuurlijk de lamp. Industriële lampen herken je vaak aan ruwe materialen, zoals beton of aluminium. Vaak lijkt het erop alsof deze lampen rechtstreeks uit een fabriek zijn gehaald. Ook de industriële kasten, bijvoorbeeld vaak gemaakt van steigerplanken en steigerbuizen, geven een stoere look aan je huiskamer.

Allemaal bij je thuisbezorgd

Heb je voldoende inspiratie opgedaan en wil jij jouw favoriete industriële meubels bestellen? Dat kan makkelijk bij wehkamp! Wist je dat wij jouw bestelling precies waar en wanneer jij dat wilt bij je thuis komen bezorgen? Dus ook als je een grote vintage bank koopt, zetten wij hem precies op de plaats waar jij ‘m wilt hebben. Je kunt kiezen uit verschillende tijdvakken waarin we komen bezorgen. Komt ‘s avonds jou het beste uit? Of misschien op zaterdag? Kies het uit en wij passen ons erop aan. Zo hoef jij de deur niet uit voor een nieuw interieur!