Badkamermeubelen

Of je nu een stralend witte badkamer wil, een chique zwarte, een klassieke of een trendy badkamer: Met de badkamermeubelen van merken als Bruynzeel en Differnz kun je alle kanten op. Maak je keuze uit ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Badkamermeubels

Badkamermeubels zijn meubels die een combinatie zijn van een wastafel, spiegel, verlichting en kast(-en). Het complete karakter maken van badkamermeubels ideale meubelstukken. Ze zijn dan ook zeer geliefd en in talloze huizen zijn de meubels te vinden. Doordat niet elke badkamer gelijk is, zijn er heel veel verschillende afmetingen verkrijgbaar van deze meubelsoort. Hoe groot of klein je badkamermeubel ook moet zijn, wij hebben een uitgebreid aanbod voor je. Daardoor vind je vast en zeker de ideale match tussen onze badkamermeubels. Ook op het gebied van design is er heel veel keuze. Veel plezier met het uitzoeken!

Klassieke en moderne varianten

Massieve teakhouten kasten als onderdeel van badkamermeubels geven de ruimte een klassiek uiterlijk mee. Als dat een stijl is waar je van houdt, dan vind je in ons assortiment ongetwijfeld een exemplaar dat bij je past. Mocht je in plaats van de robuuste houten look liever een subtiele houten versie kiezen, dan hebben we die ook voor je. Bijvoorbeeld onze badkamermeubels met kasten van gelamineerd of gefineerd MDF. En dan zijn er ook nog de exemplaren die direct opvallen dankzij hun sprekende kleuren. Rood, groen, geel… alles kan! Naast complete badkamermeubels hebben we ook badkamerkasten voor je, waar je prima je handdoeken en ander badkamertextiel in kunt opbergen. Dankzij de soft-close scharnieren, waarover veel meubels beschikken, gaan de deuren automatisch zachtjes dicht. Klepperende en dichtslaande kastdeuren behoren daarmee tot het verleden.

Kies uit de beste badkamermeubels

Met merken als Bruynzeel en Differnz weet je zeker dat je kiest voor het beste meubel voor jouw badkamer Bekijk ons uitgebreide aanbod en je keuze volgt vanzelf!