Anti-slipmatten

Investeer in veiligheid met een goede antislipmat

In de badkamer kan het flink glad worden. Dat komt omdat badkamertegels over het algemeen een gladde structuur hebben. Daar komt nog bij dat vocht en zeep uit de zeepdispenser deze tegels extra glad maken. Wil jij voorkomen dat je een pijnlijke val maakt in de badkamer? Investeer dan in een goede antislipmat.

Waarom een antislipmat kopen?

Een antislipmat in de badkamer geeft extra grip, zelfs op de meest gladde tegels. Met deze handige mat voorkom je dat je uitglijdt tijdens het douchen, als je uit de douche komt of als je uit bad stapt. Zit je regelmatig in bad, maar vind je het vervelend dat je tijdens het badderen regelmatig wegglijdt? Dan kun je ook een antislipmat voor in bad kopen. Met deze mat glijd je niet meer weg tijdens het badderen.

Optimale veiligheid voor de kids

Heb je kinderen en moet je hen regelmatig waarschuwen niet te druk te doen in de badkamer? Koop dan een veiligheidsmat in bad of een veiligheidsmat in de douche. Met dit badkameraccessoire hoef je je geen zorgen te maken om vallende kinderen.

Tips om een antislipmat voor het bad schoon te maken

Door jouw antislip mat regelmatig schoon te maken, heb je hier langer plezier van. Wij vertellen je graag hoe je dit doet:

  • Maak de mat nat en gebruik allesreiniger en een sponsje om de mat goed schoon te maken.
  • Is de veiligheidsmat in bad ernstig vervuild? Neem dan een emmer en verdun bleek met heet water. Met verdund bleek krijg je jouw antislipmat op rol nog beter schoon.
  • Maak de veiligheidsmat in de douche iedere keer schoon als je je badkamer poetst. Zo weet je zeker dat deze goed schoon blijft, net zoals de rest van de badkamer.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.