Dr. Brown's Standaardfles - 250 ml
 • -10%

  Dr. Brown'sStandaardfles - 250 ml

  11.9510.75je bespaart 1.20
  vandaag besteld, morgen in huis

  Dr. Brown's Standaardfles - 250 ml

  De standaardfles van Dr. Brown's is smal, waardoor deze makkelijk geaccepteerd wordt door pasgeborenen. De Medela-borstkolf past op alle standaardflessen.

  Door het gepatenteerde ventielsysteem van de Dr. Brown's flessen voorkom je het vacuümtrekken van de fles en kan je kindje gevoed worden zonder last te hebben van luchtbelletjes. Lucht gaat naar binnen via de speenring, maar komt niet in de (borst)voeding terecht. Het ventielsysteem leid de lucht naar een ruimte boven de (borst)voeding. Doordat er geen lucht bij de voeding komt blijven de vitamines C, A en E en andere belangrijke voedingsstoffen optimaal behouden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden met de positieve druk, vergelijkbaar met het geven van borstvoeding, voorkom je onder andere darmkrampjes, boertjes en spugen en zere oortjes.

  Deze vernieuwde "Option bottle" is voorzien van een ventielsysteem dat in de fleshals valt. Hierdoor is het mogelijk om de fles zowel met als zonder ventielsysteem te gebruiken zonder dat deze gaat lekken. Dit is vooral handig als je baby wat ouder is en over de probleemfase die lucht in de voeding veroorzaakt, is heen gegroeid.

  De standaardfles speen fase 1 van Dr. Brown's is speciaal voor de pasgeboren baby en past op alle standaardflessen van Dr. Brown's. De zachte textuur en speciale vorm van de spenen voelen natuurlijk aan voor je kindje, de spenen zijn gemaakt van klinisch geteste siliconen. Het wordt algemeen aangeraden om spenen elke 6 weken, of eerder als ze tekenen van slijtage vertonen, te vervangen.

  Kenmerken
  - Helpt vitamine C, A en E te behouden
  - Voedt vacuümvrij, mét positieve druk
  - Helpt koliek, overgeven en zere oortjes voorkomen
  - Bevat geen BPA, pvc, lood en ftalaten
  - Vaatwasserbestendig (bovenste rek) max. 60°C
  - Met en zonder ventielsysteem te gebruiken

  Inhoud

  - 1 x 250 ml standaardfles
  - 1 x standaardfles fase 1 speen
  - 1 x reinigingsborsteltje

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties