POP top teaser image

Lancaster verzorgingsproducten

36 Resultaten
Aanbevolen

36 Resultaten

Lancaster totale collectie

Iedere huid verdient het beste. Helemaal als je last hebt van een heel droge huid. Of wanneer je juist die eerste rimpeltjes aanpakt. Je gebruikt graag huidverzorgingsproducten die op elkaar zijn afgestemd. Zo weet je zeker dat de werkzame stoffen elkaar niet tegenwerken, maar juist versterken. Geniet daarom van een stralende huid met de Lancaster totale collectie.

Collectie voor alle huidtypes

Een stralende huid begint bij een goede reiniging. Daarom heeft Lancaster in de totale collectie heerlijke reiniging opgenomen. Denk hierbij aan reinigend micellair water en een verfrissende tonic. In de collectie Lancaster huidverzorging zijn verschillende crèmes opgenomen voor dag en nacht en voor verschillende huidtypes, zoals de gevoelige en de droge huid. De rijke crèmes verzorgen je huid op een luchtige wijze. Verder bevat de Lancaster totale collectie heerlijke zonbescherming, aftersuns en een lijn om bruin te worden zonder zon. Laat je huid stralen met de Lancaster totale collectie en voel je bij iedere gelegenheid zelfverzekerd.

Gebruik het samen

Het fijne aan de Lancaster totale collectie is dat alle producten voor verzorging, reiniging en bruining met elkaar te combineren zijn. Qua geuren en samenstelling werken de artikelen uit de Lancaster totale collectie perfect met elkaar samen. Gebruik ook de Lancaster zonbescherming samen met de huidverzorging. Crèmes beschermen doorgaans maar heel beperkt tegen de zon. Gebruik daarom eens een gezichtscrème met SPF uit de zonbeschermingslijn van Lancaster als dagcrème. Dat is wel zo fijn om bijvoorbeeld huidveroudering door de zon tegen te gaan.

Vandaag bestellen, binnenkort gebruiken

Bestel je favoriete crèmes, zonbescherming en meer van Lancaster uit de totale collectie vandaag nog. Wij staan dan de volgende werkdag met je pakketje op de stoep. Als je 20.- of meer besteedt, betaal je geen verzendkosten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.