zonverzorging

Zonnebrand

Heerlijk op het strand in de zon of onder de zonnebank om lekker bij te kleuren. Hoewel het erg lekker kan zijn, kan het ook schadelijk als je je huid niet goed beschermt. Gelukkig hebben wij een ruim ...

195 resultatensorteren op
aanbevolen

Zonnebrandcrème

Ga jij binnenkort de zon op zoeken of wil je graag weten welke zonnebrandcrème geschikt is voor jouw huid? Wij hebben voor jou allerlei soorten en merken zonnebrandcrèmes in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Vision, Clinique, Garnier en NIVEA. Zonnebrandcrème voorkomt verbranding en zorgt ervoor dat jouw huid beschermd blijft tijdens het zonnen. Ook gaat zonnebrandcrème vroegtijdige huidveroudering tegen en voorkomt het zonneallergie. Het is daarom belangrijk om je regelmatig te blijven insmeren als je langdurig in de zon bent.

Bescherming van de huid

Wij hebben een compleet aanbod aan zonnebrandcrèmes. Wil je graag natuurlijk bruin worden in plaats van een zonnebank te pakken? Probeer dan eens NIVEA Protect & Bronze voor een natuurlijke bruining van de huid. Wil je juist uitdroging van de huid tegengaan? Probeer dan eens de Vision of Garnier zonnebrandcrèmes. Of heb jij al een gebruinde huid en wil je een nog diepere bruine kleur hebben? Gebruik dan eens de Australian Gold Oils. Tussen onze ruime keuze aan zonnebrandcrèmes vind jij zeker iets dat aan jouw wensen voldoet.

Welke factor heb ik nodig?

Wil je graag de juiste beschermende factor (SPF) voor jouw huid, maar weet je niet welke voor jou geschikt is? Door de vele verschillende soorten zonnebrandcrèmes en de verschillende factoren, is dit niet zo gek. Denk erom dat hoe lichter de huid is, hoe hoger de factor moet zijn. Daarnaast biedt een hoge factor meer bescherming tegen de zon dan een lage factor. Het beste is een SPF 30 of 50: deze factoren bieden ongeveer 97% bescherming tegen de zon. Een hoge factor betekent alleen niet dat je minder kunt smeren: het beste is om je iedere twee uur in te smeren, ongeacht de factor. Wil je een optimale bescherming van je huid? Kijk dan ook eens bij ons aftersun assortiment voor na het zonnen.