Deodorant

Voorkom nare luchtjes: gebruik deo! Zweet is van nature geurloos, maar zorgt voor een onaangename geur als het in aanraking komt met bacteriën. Gebruik deodorant om deze onaangename geur tegen te gaan. Ontdek merken als Dove, Rexona en Axe. We hebben deodorant in de vorm van spray, rollers en stick voor je en zelfs deo’s to go. Zo weet je zeker dat je altijd fris ruikt.

138 Resultaten
Aanbevolen

138 Resultaten

Deodorant

Lekker ruiken is belangrijk voor je zelfvertrouwen. Ook wanneer het warm is en je dus meer zweet. In dat geval heb je een deodorant nodig die zijn werk goed doet. Als je een beetje handig bent met taal, dan begrijp je dat het woord deodorant staat voor ontgeurder. Kortom: je zweet nog wel, maar minder dan anders (dankzij de antitransparant die ook vaak in de deodorant verwerkt is) en de zweetgeur wordt verdoezeld door een heerlijk luchtje. Deodorant gaat vieze geurtjes tegen door de bacteriën die de geur veroorzaken te remmen in hun groei, of door de geuren op chemische wijze om te zetten in een fijnere geur. Welke methode ook wordt toegepast, het gaat erom dat jij lekkerder ruikt en je zekerder voelt. Bij ons vind je deo’s voor mannen en vrouwen, maar ook varianten die unisex zijn. Bekende merken in ons assortiment zijn Rexona, Axe, Dove en Neutral. Kies op je gemak je favoriete merk en geur, zodat je snel en eenvoudig kunt bestellen. Bovendien biedt wehkamp.nl je altijd een goede prijs/kwaliteitverhouding en optimale service. Beloofd!

Kies jouw soort deodorant: spray, roller of stick

Verreweg de meeste mensen hebben een voorkeur voor een deodorant in de vorm van een spray of een roller. Met de eerstgenoemde spuit je van een afstandje (ongeveer 30 cm) de deo op de huid onder je oksels. Daar hechten de fijne druppeltjes zich aan je huid en haartjes, waarna ze beginnen met hun werk. Een roller is een nog directere vorm van aanbrengen. Een kogel rolt rond in de deodorantvloeistof eronder en al rollend smeer je het product zo uit op de gewenste plek. Een deodorantstick is een oplossing waarmee je een stroperige vloeistof aanbrengt onder je oksels. Zeg het maar: welke deo past bij jou?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.