Roze tuinmeubelen

Fleur je tuin op met de vrolijke roze tuinmeubelen van wehkamp! Aangezien we in Nederland vrij vaak bewolking hebben, oogt ons kikkerland al vrij snel grijs en grauw. Met roze tuinmeubelen breng je kleur en vrolijkheid in je voor- of achtertuin. Benieuwd hoe jij een ware kleurexplosie in je tuin neerzet? Bekijk direct ons veelzijdige assortiment in de webshop.

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Breng kleur in je tuin met roze tuinmeubelen

Roze tuinmeubelen zijn niet alleen een bijzondere blikvanger in je buitenruimte, ook hebben de meubelstukken praktische voordelen. Zo maken een roze tuintafel en roze tuinstoelen een onmisbaar onderdeel uit van je tuin om urenlang in de zon te genieten. Voor de ultieme ontspanning in de zon is een roze hangmat ideaal. Zet de hangmat in een beschutte hoek en je hebt alle ruimte om urenlang te luieren met een goed boek. De kinderen spelen bij hun eigen roze tuinset met parasol. De grappige illustraties en kleuren op de tuinset maken dat je kindje veel plezier beleeft tijdens buiten kleuren en spelen.

Gebruik gekleurde accessoires bij de roze tuinmeubelen

Accessoires geven je tuin nét die persoonlijke twist om jouw smaak te laten zien. Door gebruik te maken van gekleurde tuindecoratie verfraai je op een gemakkelijke wijze je tuin. Kies bijvoorbeeld voor roze tuinkussens met een bloemenmotief, een gekleurde bloempot en handige zonwering. Door een vuurschaal of tuinhaard op het terras of in de tuin te plaatsen, breng je niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk warmte aan in de tuin. Zo creëer je tot in de late uurtjes een warme ambiance om samen met je vrienden en familie van te genieten.

Durf stoere kleurencombinaties te maken met roze tuinmeubelen

Bij het inrichten van je tuin met roze tuinmeubelen raden we je aan diverse kleuren met elkaar te combineren. Uiteraard hoef je niet direct tien kleuren met elkaar te verbinden, maar pas bijvoorbeeld een combinatie van twee of drie kleurtinten toe. Kies voor ton sur ton om een rustige sfeer neer te zetten. Durf je echter een sprong in het diepe te maken? Denk dan out-of-the-box en kies voor contrasterende kleuren om je tuin te laten opvallen. De bonte verzameling aan kleuren geeft je zelfs op de meest regenachtige dag nog een lach op je gezicht. Kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan om je tuin in te richten met roze tuinmeubelen? Doe dan direct inspiratie op in onze webshop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help