Hartman tuinstoelen

32 Resultaten
Aanbevolen

32 Resultaten

Hartman tuinstoelen om te genieten van het buitenleven

Hoe heerlijk is het om met je gezin even de drukte van alledag te ontvluchten en samen te genieten in je tuin. Samen een spelletje spelen of eindelijk dat boek uitlezen terwijl de kinderen zichzelf vermaken. Je wilt ook een stukje comfort in de tuin, met daarbij een mooie uitstraling. Maak dan ook een keuze uit het ruime aanbod van Hartman tuinstoelen bij wehkamp. Zo geniet je nog meer van het buitenleven in eigen tuin.

Hartman standenstoel

Met de standenstoel geniet je van het beste van twee werelden. Aan de ene kant een actieve houding wanneer je buiten van een maaltijd geniet, of een spelletje speelt. Aan de andere kant kun je de rugleuning wat platter leggen om even een dutje te doen of de zonnestralen op je gezicht te laten vallen. De standenstoelen van Hartman worden van verschillende materialen gemaakt. Denk aan een combinatie van textileen en aluminium en/of teakhout. Voor extra comfort maak je een keuze uit het aanbod van tuinkussens voor je standenstoel.

Comfortabele Hartman kuipstoel

De kuipstoelen van Hartman zijn gemaakt van kunststof en rusten op een aluminium frame. Het voordeel van kunststof is dat het gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek. Het aluminium frame geeft het geheel een stijlvolle uitstraling. Bij de kuipstoelen van dit merk is Curved Technology toegepast. Hierdoor is de zitting ergonomisch gevormd voor nog meer comfort. De kleuren waar je uit kiest, zijn heel divers. Natuurlijk zijn in de eerste plaats Hartman tuinstoelen in het wit en zwart verkrijgbaar, maar ook kleuren als oker, rood en grijs behoren tot de mogelijkheden.

Stapelstoelen voor meer ruimte

Wil je je tuinstoelen netjes kunnen opbergen, bijvoorbeeld in de winter, en heb je niet veel opbergruimte? Dan zijn stapelstoelen heel handig. De Hartman stapelstoel is in oneindig veel uitvoeringen verkrijgbaar. Het is een zeer praktische stoel waarbij een stijlvolle uitstraling niet uit het oog verloren is. Ook bij de stapelbare stoelen is er een ruime keuze aan uitstralingen en materialen. Denk aan stapelstoelen geheel uit aluminium vervaardigd of stoelen gemaakt van een mooie combinatie tussen aluminium en textileen. De stapelstoelen die van aluminium zijn gemaakt, zijn bestand tegen de meest uiteenlopende weersinvloeden. Het is dan ook geen ramp als je geen ruimte hebt om ze binnen op te bergen. Houd er wel rekening mee dat de modellen waar teakhout bij gebruikt is scheurtjes in het hout kunnen krijgen. Daarnaast zal teakhout vergrijzen, maar dat maakt dit materiaal juist zo mooi.

Hartman stoelen kopen bij wehkamp

Bij wehkamp vind je alles voor je tuin. Maak een keuze voor de stoelen van Hartman die aan jouw wensen voldoen. Weet je al precies welk model je zoekt en welke kleur het moet hebben? Selecteer deze kenmerken in de zoekfilters voor een compleet en bijpassend overzicht. Wanneer je je tuinstoelen bij wehkamp bestelt, hoef je nooit lang te wachten tot je kunt genieten in je tuin. Plaats vandaag nog je bestelling en je hebt deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.