Hartman tuinkussens

53 resultaten
aanbevolen

53 resultaten

Tuinkussens van Hartman

Maak jij het ook graag gezellig voor jezelf en je gezin?! Dan mag je de tuin en het terras zeker niet vergeten! Om daar een sfeervolle loungeplek in te richten, kun je handig gebruikmaken van leuke tuinkussens. Maar een mooie styling alleen is niet genoeg. Als je denkt aan tuinkussens, denk je aan een fijne zithoek buiten. Een tuinkussen moet dan ook het nodige comfort bieden. Met de comfortabel zachte Hartman tuinkussens kun je daar in ieder geval op vertrouwen!

Comfortabel zitten op een Hartman tuinkussen

Wehkamp heeft veel leuke Hartman tuinkussens voor (standen)stoelen, ligbedden en tuinbanken. Voor de inrichting van je complete zithoek kun je dus gemakkelijk slagen in onze collectie van Hartman. Voor iedere tuinstoel vind je hier het perfecte kussen. De tuinkussens van Hartman geven de juiste ondersteuning en zo zit jij heerlijk relaxed in je tuin op je favoriete bankje of in je luie stoel. Met de extra grote Hartman ligkussens lig je nog fijner op je ligbed. Hartman staat voor kwaliteit en dat vertaalt zich in een mooie collectie tuinkussens waar je lang plezier van hebt. Met de tuinkussens van Hartman zit je altijd goed!

Topkwaliteit bij wehkamp

De Hartman tuinstoelkussens zijn van hoge kwaliteit. Hiervoor wordt een uitgekiende mix van materialen gebruikt. De vulling is gemaakt van zacht en tegelijkertijd stevig foam voor een optimale veerkracht. Op zo’n comfortabel kussen plof je keer op keer heerlijk neer. Voor de buitenzijde wordt een mix van vezels gebruikt om een sterke en vuilafstotende stof te fabriceren. Het textiel van de hoes bestaat voor een deel uit luchtig katoen dat ervoor zorgt dat de stof heerlijk ademend is. Met de Hartman tuinkussens maak jij je tuin compleet.

Zomerse styling van je tuin en terras

Bij Hartman vind je leuke tuinkussens voor het perfecte zomergevoel. Er zijn Hartman stoelkussens in mooie unikleuren, onder andere in trendy antraciet. Leef je lekker uit en geef jouw loungeplek eens een make-over. In de Havana-lijn van de Hartman sierkussens is er een grote variatie aan frisse zomerkleuren zoals vrolijk geel. Met deze zitkussens fleur je snel je tuin wat meer op. De Hartman kussens zijn comfortabel dik. De hoes heeft een ritssluiting en is gemakkelijk afneembaar. Je wast ze dan ook snel weer uit. Dat is erg handig en komt zeker ook van pas in een gezin met kinderen. Nog een reden om meteen over te gaan op een nieuwe, zomerse styling. Met de tuinkussens van Hartman natuurlijk! Neem snel een kijkje in de mooie collectie.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.