Picknicktafels

Bij een gezellige tuin hoort natuurlijk een tuintafel. En wat geeft het gevoel van buitenleven nu beter weer dan een picknicktafel? Super leuk als je kinderen hebt, maar ook voor enkel volwassenen zijn deze handige tafels een echte must-have.

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Mooie picknicktafels voor een breder publiek dan kinderen

Je hebt het vast weleens gezien bij anderen, of op televisie of in magazines. Een mooi ingerichte tuin, met voor de kinderen een picknicktafel. Zo’n kleintje, waar je met je lange volwassen benen met moeite kunst aanschuiven en alles behalve comfortabel zit. Heel leuk voor de kleintjes, maar van een kinder tuinset worden ze misschien nog wel blijer. Gelukkig is dat met onze picknicktafels anders. Ze kunnen dan ook door voor een volwaardige tuinset, maar dan met de look van een picknicktafel. En zeg nou zelf, als er iets van buitenmeubilair doet denken aan een park, is het wel een picknicktafel. Zo wordt buiten eten elke dag een feestje! Barbecue erbij en de zomer duurt ineens een heel stuk langer dan bij de buren. Die buren kun je natuurlijk ook uitnodigen, want aan onze picknicktafels kunnen tot zes personen plaatsnemen. Nadeel van een picknicktafel blijft wel het klimwerk voor personen met wat meer vet op de botten of een verminderde motoriek, maar voor de meeste volwassenen is plaatsnemen bij onze tafels een fluitje van een cent.

Zorg goed voor je picknicktafel

Door je nieuwe picknicktafel goed te behandelen en af en toe een beetje extra liefde te geven, blijft deze langer mooi en kun je er jarenlang plezier van hebben. Afhankelijk van het gekozen model vraagt deze weinig of iets meer onderhoud. Kies je voor een tafel van aluminium, keramiek, of de houtlook van High-Density Polyethylene (HDPE), is reinigen met een mild sopje en bij slecht weer of buiten het seizoen afdekken met een tuinmeubelhoes voldoende. Ook de picknicktafel van acaciahout wil deze bescherming, maar heeft daarnaast profijt van een halfjaarlijkse behandeling met hardhoutreiniger.

Vanaf morgen hoef je niet meer naar het park om te picknicken

Lang wachten hoeft niet meer, de meeste tuinmeubelen kunnen we uit voorraad leveren. Als jij vandaag bestelt, staat je nieuwe picknicktafel mogelijk morgen al in je achtertuin. Bestel dus snel en haal ondertussen maar wat lekkers in huis om morgen op je tafel te serveren. En betalen, dat kan gewoon achteraf of in termijnen als het nu even niet zo goed uitkomt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help