Buiten eettafels

55 resultaten
aanbevolen

55 resultaten

Buiten tafelen aan de buitentafels van Wehkamp

Buiten eten geeft al gauw een vakantiegevoel. Als je na een lange dag werken thuiskomt en aanschuift aan je tuintafel kun je de drukte van de dag loslaten. Bij Wehkamp hebben wij tafels voor buiten in verschillende vormen. Plaats een grote tafel onder de overkapping. Dat staat garant voor heel wat gezellige avonden tafelen met vrienden en familie. Ook voor een balkon hebben wij passende kleine tuintafels. Wij hebben tuintafels van ons eigen merk Wehkamp Home. Ook bekende merken als Hartman en Zuiver vind je bij ons.

Welk materiaal en welke vorm kies je voor je buitentafel?

Een aluminium tuintafel van Wehkamp is licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Bij een regenbui kun je je tafel laten staan, want het materiaal is bestand tegen roest. Een houten buitentafel staat perfect bij verschillende stijlen. Wil je een landelijke sfeer creëren in je tuin? Kies dan zeker voor hout. Een ronde tuintafel is heel flexibel. Krijg je onverwacht bezoek? Je schuift eenvoudig een stoel bij. Een vierkante of rechthoekige tafel is ruimtebesparend, omdat je deze tegen de muur aan kunt zetten. Heb je meerdere terrassen? Kies dan naast een grote buitentafel ook voor een kleine buitentafel die je plaatst op een plek waar ’s ochtends de zon schijnt. Je kunt de dag niet beter beginnen!

Shop bijpassende tuinstoelen bij Wehkamp

Je tafel is pas helemaal af als je er de perfecte tuinstoelen bij gevonden hebt. Experimenteer met verschillende kleuren en vormen of kies voor een set stoelen van hetzelfde design. Wij hebben stoelen met leuningen en stoelen zonder leuningen. Net wat jij fijn vindt. Check voordat je een stoel uitzoekt even de hoogte zodat je zeker weet dat de stoel perfect past bij de tafel.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.