Kindertuinsets

Mooie, zonnige dagen in het vooruitzicht? Hoe leuk is het dan als je kindje een eigen kinder tuinset heeft. Een plekje helemaal voor zichzelf, waar het kan spelen, kleuren en eten. Bij wehkamp verkopen we verschillende tuinsets voor kinderen in geweldige kleuren. Welke kleur denk jij dat je kind het mooist vindt? Klik en bestel.

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Gezellig samen onder de parasol

Een kinder tuinset bestaat uit twee stoeltjes, een tafeltje en een parasol. De parasol zit stevig vast in het tafeltje. Zo'n kindertuinstoel is inklapbaar en daarom ook gemakkelijk op te bergen in de winter. De stoeltjes hebben precies het goede formaat voor kinderen. In tegenstelling tot een tuinset voor volwassenen kunnen kinderen met deze tuinset overal goed bij. Zie je al voor je hoe je kind gezellig samen met een vriendje of vriendinnetje onder de parasol zit te kleuren of een broodje eet? Kan mama of papa ook meteen even een lekker waterijsje komen brengen. Ze zullen het geweldig vinden.

Tuinmeubels voor kleine kinderen in verschillende kleuren

Vrolijke tuinset met een stoere tijger erop? Of wordt je zoon of dochter dolgelukkig van een roze tuinset met eenhoorn? We hebben ze ook met zonnebloemen erop in combinatie met de vrolijke kleuren geel, roze en oranje. We weten zeker dat er een tuinset tussen zit die je kindje mooi vindt.

Ook voor een tuinset voor je kind moet je bij wehkamp zijn

Er is veel te ontdekken bij wehkamp, voor zowel kinderen als volwassen. Vergeet je jezelf ook niet? Bij wehkamp hebben we namelijk niet alleen tuinsets voor kinderen, maar ook mooie tuinsets voor volwassenen. Geen gedoe met ophalen, we laten de tuinset gewoon bij je thuis bezorgen. Morgen een zonnige dag in het vooruitzicht? Bestel dan vandaag nog en je kunt je kind waarschijnlijk morgen al verrassen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help