POP top teaser image

Eurom tuin

Eurom heeft als motto “samen werken aan comfort voor iedereen”. Daar staan we bij wehkamp helemaal achter en daarom vind je hier een ruim aanbod van producten voor extra comfort, vooral voor in de tuininrichting. Met deze items geniet je nog langer van het buitenleven, ook wanneer de temperaturen al snel weer dalen.

19 Resultaten
Aanbevolen

19 Resultaten

Eurom voor comfort en gemak

Eurom staat bekend om hun expertise op het gebied van het ontwikkelen van klimaat- en seizoensproducten die dienen om het gemak en comfort van de gebruikers te verhogen. Ideaal is het dan ook dat het merk verschillende terrasverwarmers heeft ontwikkeld. We vinden het tegenwoordig steeds belangrijker om ook van de tuin als verlengstuk van de woonkamer gebruik te maken. Met het wisselvallige weer in ons land kan dit op zijn tijd behoorlijk tegenvallen. De terrasverwarmers van dit merk bieden je altijd warmte, op het terras en onder de overkapping. Er zijn verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Zo heb je een terrasverwarmer speciaal voor de partytent die je aan het dak kunt ophangen. Ook zijn er heaters die je aan de wand hangt, bijvoorbeeld onder de overkapping. Of kies voor een terrasverwarmer op een poot. Ook aan het design is veel aandacht besteed. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte of een zilverkleurige verwarmer.

Alles voor een comfortabele en stijlvol ingerichte tuin

Een stijlvol ingerichte tuin en een goed tuinonderhoud gaan hand in hand. Het is namelijk redelijk ongezellig wanneer de tegels groen zijn en er overal onkruid groeit. Ook hier heeft Eurom aandacht aan besteed. Verwijder onkruid en reinig groene tegels met de handige Floor Cleaner. Deze gebruik je voor zowel horizontaal als verticaal reinigen. Kijk ook zeker naar de slangenhouder om de tuinslang na gebruik weer netjes op te ruimen. Zo maak jij je tuin klaar om heerlijk in te genieten.

Online Eurom bestellen bij wehkamp

Eurom biedt ook diverse oplossingen als het om overlast van vliegen gaat. Niets is zo vervelend als je lekker buiten zit en je wordt lastig gevallen door vliegen. Kies voor een van de vliegenlampen, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ook is er een spatwaterproof vliegenlamp van het merk verkrijgbaar. Komt het mooie weer er aan en wil jij je tuin klaarmaken? Plaats dan vandaag nog je bestelling en wij zorgen ervoor dat deze de volgende dag wordt bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help