Boxmatrassen & hoeslakens

34 Resultaten
Aanbevolen

34 Resultaten

Draaien, trappelen en slapen op een comfortabel boxmatras

Je pasgeboren baby brengt veel tijd door in een box. Daarom is het ook zo belangrijk om een goed en comfortabel boxmatras aan te schaffen. Hierdoor kan je kindje naar hartenlust draaien, trappelen én slapen. Wij hebben verschillende matrassen in ons assortiment van onder andere de merken Bopita en ABZ.

Comfortabel en ontspannen in de box

Een goed boxmatras zorgt ervoor dat je baby zich ontspannen kan bewegen in de box. Door een boxmatras onder de boxkleed te plaatsen, ligt je opgroeiende baby op een veilige en comfortabele ondergrond. Het boxmatras is gemaakt van stevig materiaal, zodat je kindje geen rugklachten krijgt. Combineer het matras met een hoeslaken en een boxkleed. Wij verkopen fijne hoeslakens van Meyco jersey. Deze hoeslakens zijn 100% katoen en daardoor fijn ademend. En op onze boxkleden van Jollein kan je kindje heerlijk liggen spelen of slapen.

Ventilatie en ondersteuning

Als je een boxmatras koopt, is het verstandig om goed naar de kwaliteit van de materialen te kijken. Een boxmatras van koudschuim is een uitstekende optie. Op de plekken waar het materiaal extra wordt ingedrukt door je kleintje geeft het boxmatras een beetje extra tegendruk. Hierdoor ontstaat er geen kuilvorming. Daarnaast is een belangrijke eigenschap van een goed boxmatras de ventilatie. Een goede ventilatie is nodig om schimmelvorming te voorkomen. Hierdoor kunnen huisstofmijten zich ook minder gemakkelijk in het matrasje nestelen. Daarnaast moet het matras in staat zijn om vocht goed op te vangen en af te voeren. Kies daarom ook bij voorkeur voor een katoenen matras. De matrassen kunnen overigens niet worden gewassen in de wasmachine. Wel kun je ze chemisch reinigen of met een natte doek afnemen.

Welk boxmatras past bij jouw kind?

Boxmatrassen zijn er in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld het boxmatras 70x90 of het boxmatras 90x75. Ga je een boxmatras kopen? Dan kun je kiezen voor een rond of vierkant boxmatras. Welk matras het meest geschikt is, hangt af van de box. In de productspecificaties van de box kun je de afmetingen vinden. Zo weet je precies welk boxkleed je moet kopen. De rechthoekige boxmatrassen zijn geschikt voor boxen met een standaard maat, zoals het boxmatras ABZ. Het Boxmatras Bopita is een rond matras. Dit type matras is dus heel erg geschikt voor een ronde box. Bekijk ons assortiment en vind het boxmatras dat het beste bij jouw box past!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help