Jollein boxkleden

26 resultaten
aanbevolen

26 resultaten

Een Jollein boxkleed voor stijl en comfort

Iedere ouder wil het beste voor zijn of haar kind. Zodra je dan ook weet dat je een kindje krijgt en de zwangerschap vordert, zal je steeds meer spulletjes in huis willen halen om goed voorbereid te zijn op de komst van de baby. Een van de dingen die je waarschijnlijk nodig hebt, is een box. Het is niet alleen handig om je baby in de box leggen als je even je handen vrij moet hebben of je kindje even vrij wilt laten bewegen; in een box leg je ook een boxkleed neer om je kind veilig en comfortabel te laten spelen. Jollein is een uitstekend merk met alles voor je baby, zoals boxkleden en babyverzorging. Voor een ruim aanbod van boxkleden van Jollein winkel je in de online shop bij wehkamp.

Een boxkleed van Jollein baby in verschillende uitvoeringen

Boxkleden van Jollein zijn in de eerste plaats comfortabel, maar ook zeer stijlvol. Door het diverse aanbod is er altijd een model boxkleed te vinden dat bij je smaak past. Denk aan verschillende kleuren, zoals beige, grijs, groen, roze en wit. Ook qua vorm is er meer dan de standaard vorm, zoals een Jollein boxkleed in het rond. Wil je een extra zacht boxkleed, dan kies je voor een Jollein boxkleed teddy. Het Jollein boxkleed Little Star is zowel in rond als rechthoek verkrijgbaar. Het boxkleed van Jollein kan je wassen volgens het wasvoorschrift op het label.

Een Jollein boxkleed bestellen bij wehkamp

Voor het gemak van online shoppen en een keuze uit een bijzonder ruim aanbod shop je natuurlijk online bij wehkamp. Bestellen is eenvoudig. Plaats je vandaag je bestelling, dan wordt deze morgen al bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.