Shoppers

184 Resultaten
Aanbevolen

184 Resultaten

Shoppers

De naam doet misschien vermoeden dat een shopper alleen geschikt is om mee te shoppen. Maar niets is minder waar! De shopper is de naam van het model van de tas. En hoewel ‘ie ideaal is voor tijdens het shoppen, is de tas ook uitermate geschikt voor naar het werk, naar het terras, naar het strand en ga zo maar door. Al onze shoppers vind je hier op een rij!

Shoppers voor elke gelegenheid

De shopper is een ontzettend veelzijdige tas. Vanwege het vrij grote formaat kun je er al je spullen in kwijt en kan ‘ie dus ook overal mee naartoe. De look van de shopper wordt grotendeels bepaald door het materiaal waar de tas van gemaakt is. Zo is een shopper gemaakt van stro of jute perfect voor een dagje strand. Suède of leer maakt de tas weer geschikt voor naar het werk. Zo kun je alle kanten op!

Tas delen? Jazeker!

Naast shoppers voor dames hebben we ook unisex shoppers. Zo kan het hele gezin gebruik maken van dezelfde tas. Ideaal toch? De shoppers zitten in de collectie van vele merken, waardoor jij ruime keus hebt! Wat dacht je van een shopper van Mango of My Paper Bags? Kom ze snel allemaal bekijken. In welke kleur ga jij jouw shopper bestellen?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën