POP top teaser image

Shoppers voor dames

De naam zegt het al, de shopper is de ideale tas om te shoppen! Alles past in deze handige grote tas. Damesshoppers zie je veel in leer of suède, maar ook met een hippe tijgerprint. Ga voor stijlvol met een shopper van Tommy Hilfiger of kies voor een opvallende variant van Paul’s Boutique. Let go shopping!

140 Resultaten
Nieuwste collectie

140 Resultaten

Shoppers

De shopper is een relatieve nieuwkomer aan het tassensegment. Althans, de shopper bestaat al lang, maar pas in de laatste jaren is het echt tot een accessoire uitgegroeid waarmee je gezien wilt worden. Vroeger was dit model tas uitsluitend verkrijgbaar in degelijke, stoffen uitvoeringen en werden ze uitsluitend gebruikt om boodschappen mee te doen. Hoefde je niet steeds om een plastic tasje te vragen. De naam shopper komt daar vandaan (in het Nederlands heette het gewoon boodschappentas), maar de hedendaagse shopper is allesbehalve saai en degelijk

Shoppers als fashion statement

Sterker nog, met menig shopper kun je een behoorlijk fashion statement maken. Vanwege hun grootte zijn het echte eyecatchers. En met prints kun je daar nog een schepje bovenop doen. Neem de opvallende flora & fauna prints op de tassen van merken als LaLiek, Pieces, Barts shopper en Bulaggi. Of neem de kleurrijke dessins op shoppers van Oilily, DEPT en Replay. De felle details van Paul’s Boutique. En de leren klasse van Burkely, Manfield en Mango. Met shoppers kun je alle kanten op. En het leuke is: ze zijn niet te negeren. Met een shopper val je opper dan op.

Shoppers waar alles in past

Ook vandaag de dag is een shopper ideaal om je boodschappen in te doen. Maar je kunt er nog veel meer mee (er past ook zoveel in!). Naast je portemonnee, smartphone en flesje water kun je er bijvoorbeeld ook met gemak een laptop in kwijt. Je kunt de shopper aan de hand dragen, maar de handvatten zijn meestal groot genoeg om ’m over je schouder te hangen.

Shoppers bij wehkamp.nl

Voor elke stijl en elk budget hebben wij bij wehkamp een ruime keuze aan shoppers. Je selecteert eenvoudig op merk, kleur, materiaal en prijs. Wij bezorgen je nieuwe shopper waar en wanneer je wilt. Dus ook ’s avonds en op zaterdag. En als je vandaag nog bestelt, kun jij heel binnenkort al boodschappen doen met je nieuwe shopper. Vind je de shopper toch niet bij je passen? Geeft niets, retourneren is eenvoudig.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën